Bob Klepl žertoval o rakovině: Skončil v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bob Klepl žertoval o rakovině: Skončil v nemocnici!

Bob Kleplleží ve špitále. Rakovinu nemá, jen potíže se slinivkou...
Bob Kleplleží ve špitále. Rakovinu nemá, jen potíže se slinivkou... (Aha! – Martin Přibyl)

Herec Bob Klepl (52), jeden z protagonistů populární televizní show na Primě Hádej, kdo jsem!, se utápí v těžkých depresích a léčí je alkoholem! Úzkostné stavy ho dokonce dohnaly tak daleko, že si nevhodně zažertoval a do světa vyslal zprávu o tom, že onemocněl rakovinou plic. Tu sice nemá, přesto však včera skončil v nemocnici.

Herec Bob Klepl (52), jeden z protagonistů populární televizní show na Primě Hádej, kdo jsem!, se utápí v těžkých depresích a léčí je alkoholem! Úzkostné stavy ho dokonce dohnaly tak daleko, že si nevhodně zažertoval a do světa vyslal zprávu o tom, že onemocněl rakovinou plic. Tu sice nemá, přesto však včera skončil v nemocnici!

„Ne, rakovinu určitě nemá. Ale když na tom není dobře, klidně sáhne až tak hluboko, k tomu nejhoršímu šibeničnímu humoru,“ tvrdí Kleplovi divadelní kolegové.

Jeho problém spočívá v něčem jiném, není však o mnoho jednodušší. Oblíbený herec známý i z filmu Účastníci zájezdu po několika letech opět propadl závislosti na alkoholu a depresím. Právě kvůli alkoholismu se včera nechal hospitalizovat v jedné z pražských nemocnic.

„Leží na interně,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. „Je tam proto, že má dlouhodobé potíže se slinivkou a slezinou,“ dodává.

Klepl propadl alkoholu už před lety a dlouho s ním bojoval. Po několikaleté poslušnosti před časem do problému upadl znovu a začalo to ovlivňovat i jeho práci. Platil pokutu za zmeškané představení, tento týden zase předstoupil před diváky úplně namol.

Alkohol nedávno přivedl na samé dno i Oldřicha Kaisera, který byl kvůli excesu při divadelním představení dokonce na hodinu vyhozen z divadla.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.