Smetánka ve Špindlu: Prestižní závod milionářů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smetánka ve Špindlu: Prestižní závod milionářů!

Partneři z J&T přiletěli do Špindlerova Mlýna vlastním vrtulníkem. Zatímco Dušan Palcr (vpravo) s Peterem Korbačkou (uprostřed) přijeli jen nalehko, Igor Rattaj (vlevo) si přivezl pořádný kufr věcí.
Partneři z J&T přiletěli do Špindlerova Mlýna vlastním vrtulníkem. Zatímco Dušan Palcr (vpravo) s Peterem Korbačkou (uprostřed) přijeli jen nalehko, Igor Rattaj (vlevo) si přivezl pořádný kufr věcí. (Aha! – Martin Hykl)

Oblečení a lyžařské vybavení za desetitisíce korun, přílet luxusní helikoptérou, limuzíny, lyžařský závod a večer pak pompézní párty na rozloučenou.

Ve Špindlerově Mlýně si dala dostaveníčko česká podnikatelská smetánka.

Ve »Špindlu« se proháněli po sjezdovce jedni z nejbohatších lidí v Česku a na Slovensku. Dostaveníčko si zde totiž dali partneři firmy J&T Igor Rattaj, Dušan Palcr a Peter Korbačka, významný lobbista a kamarád řady politiků ODS Roman Janoušek a majitel společnosti Penta Marek Dospiva.

Všichni totiž mají zájem o skoupení lyžařských vleků, lanovek, sjezdovek a hotelů a vytvořit vlastní obří areál, který by jim vynesl další miliony korun. Neusilují však o koupi dohromady, ale každý zvlášť. Mezi zájemci je podle informací Aha! i šéf ČEZ Martin Roman.

„Martin Roman měl přijet, ale nakonec nedorazil. Tak si to v souboji o »Špindl« rozdali, zatím jen na sjezdovce, ostatní zájemci,“ řekl zdroj Aha!.

Skupina J&T, která už vlastní lyžařské areály a řadu hotelů v Nízkých a Vysokých Tatrách, by koupí Špindlerova Mlýna chtěla sjednotit ceny a pravidla tak, aby si lyžaři mohli zajet jeden den třeba do Tater a druhý den do Špindlerova Mlýna. Vše samozřejmě v luxusu pro smetánku...

Verešová dojela druhá!

Že je modelka Andrea Verešová (30) posedlá módou a na hory jezdí především ukázat novou luxusní kombinézu, je známé už dávno.

Tuto zimu se ale kráska předvedla i jako zdatná lyžařka a ve čtvrtek se dokonce zúčastnila lyžařského závodu ve Špindlerově Mlýně, kde se svým družstvem obsadila druhé místo!

„Mezi lyžařkami jsem dokonce skončila na třetím místě. A o to víc si toho vážím, že první byla olympijská medailistka Olga Charvátová,“ radovala se Verešová.



Přečtěte si
winterfreshka
14. 3. 2011 • 09:23

se sem nedostane a je rád,že pod mostem šoupe nohama .

fouk.si
14. 3. 2011 • 08:11

Bez toho že tam oxidovala i Nora20

illis
13. 3. 2011 • 16:34

že tam zase oxidovala Verešová, kde se dá zviditelnit, tam rychle spěchá . Nechápu, proč se u snímku uvádí, že je skvělá lyžařka. Až doveze z olympiády zlatou, tak uznám, že je skvělá. Tohle rekreační lyžování provozuje spousta žen a nikam s necpou.

bijecsocek
13. 3. 2011 • 10:36

Co závidíš smradlavá socko? Sama jsi neschopná a hloupá, tak drž tlamu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.