Česko Slovenská SuperStar začala! Porota si zatím nesedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Česko Slovenská SuperStar začala! Porota si zatím nesedla!

Porota druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Zleva: slovenský rapper Rytmus (34), Gábina Osvaldová (57), Helena Zeťová (30) a Pavol Habera (48).
Porota druhé řady Česko Slovenské SuperStar. Zleva: slovenský rapper Rytmus (34), Gábina Osvaldová (57), Helena Zeťová (30) a Pavol Habera (48). (Aha! P. Novotný)

Nejsou sehraní, nejsou si věkově rovni, jsou sice z oboru, ale každý tak jiný!

Čtveřice porotců druhé řady Česko Slovenské SuperStar, která včera odstartovala na televizi Nova svůj čtyřměsíční maraton, tak nějak ladí neladí. Což ostatně přiznala i Gábina Osvaldová. „Někdy to jde, někdy ne,“ tvrdí textařka. Novými přírůstky jsou i zpěvačka Helena Zeťová a slovenský hiphoper Rytmus. Co od nich můžeme čekat?

Rytmus (34)

Slovenský raper Patrik Vrbovský je hvězda hiphopové scény nejen v Čechách. V soutěži má být za drsňáka, který nekompromisně dokáže zhodnotit sexy blondýnu i hluchého dědu.

Jeho hláška: „Jste všichni součástí ovčího stáda. Když na sobě zamakáš, oholíš si kotlety a načešeš svoji mastnou ofi nu, budeš sám rozhodovat, kdo další dostane šanci změnit svoje blbý číslo za jméno.“

Gábina Osvaldová (57)

Dvorní textařka Lucie Bílé už usedla v několika porotách talentových show. Teď opět čeká na závan nového větru v podobě nových talentovaných zpěváků a zpěvaček.

Její hláška: „Nehodlám vstávat nadšením u každého tklivého příběhu. Kouzlo SuperStar spočívá v tom, že může pomoct každýmu, kdo si nechce zpívat jen sám doma v koupelně.“

Helena Zeťová (30)

Nemá žádné ambice a nikdo po ní nic nechce. Zpěvačka Helena Zeťová je ozdobou poroty. Měla by být pasována do role lidumila.

Její hláška: „Můžu být v roli lidumila, ale dokážu být i katem. Tahle soutěž může být pro spustu lidí velkou školou a odrazovým můstkem. Mě by ale museli přihlásit za mými zády, chybí mi startovní odvaha.“

Paľo Habera (48)

Stálice a inventář poroty Česko Slovenské SuperStar. Je jedním z koleček motoru, který má bezchybně fungovat, sám se však chce hlavně dobře pobavit.

Jeho hláška: „Kromě Karla Gotta a Karla Svobody, kteří se v popovém světě jako jediní dokázali prosadit i na Západě, tady SuperStar vlastně není. Ale máme tu několik šikovných lokálních hvězd.“

Formuje se »Hvězdná pěchota«

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.