První slzy kvůli Haberovi: Soutěží i hluchý děda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

První slzy kvůli Haberovi: Soutěží i hluchý děda!

Jan Makyta zřejmě dál nepostoupí, ale porotu pobavil i dojal.
Jan Makyta zřejmě dál nepostoupí, ale porotu pobavil i dojal. (TV Nova)

Přestože je soutěž Česko Slovenská SuperStar omezená věkem, produkci jaksi unikl hluchý děda Jan Makyta (83), nejstarší účastník soutěže, který se dostal až před čtveřici porotců.

Slovák Makyta ale udělal dojem. „Já jsem nikdy neměla dědu, ale kdybych nějakého měla, tak bych chtěla, aby byl jako vy, plný energie. To se mi strašně líbí,“ rozplývala se nad stařečkem Helena Zeťová. A slovy chvály nešetřil ani kat Habera: „Chtěl bych se dožít vašeho věku, ale to se mi asi nepodaří. Vy to máte dobrý, vy jste sice hluchý, ale intonujete velmi dobře.“

A zatímco Jana Makytu Habera vychválil, našli se i tací, kteří odcházeli se slzami v očích. Exoticky vyhlížející dračice Veronika Marková (20) bohužel neuspokojila Haberovy požadavky. Zkazila, co se dalo, nezvládla chytit tón a pak už jen plakala a plakala.

„Se zpěvem to nemělo moc společného, já jsem... Velice zklamaný,“ nešetřil ji Habera a moc nadějí jí nedala ani Helena Zeťová. „Verunko, neomlouvej se, my víme, že jsi to myslela dobře, ale tudy cesta nepovede...“



Přečtěte si
andulaanca
21. 2. 2011 • 18:12

se dívala, ale kdo je to ten v té teplé růžové mikině s kapucí??? Další gej?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.