Miroslav Donutil slaví 60: Nevím, jak přežiju oslavy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miroslav Donutil slaví 60: Nevím, jak přežiju oslavy...

Miroslav Donutil si se všemi připil na zdraví.
Miroslav Donutil si se všemi připil na zdraví. (Marek Pátek)

Jeden z největších českých herců Miroslav Donutil v těchto dnech slaví šedesátku a plánuje bujarou párty.

Herec Miroslav Donutil stále vypadá plný energie i když je mu už šedesát. Věk si ale prý svoji daň vybírá. „No, nejdůležitější bude přežít ty oslavy, přece jen člověk u každého z přátel stráví nějakou chvíli aby prohodil pár slov a v tom hluku při tom množství, které je na oslavu zváno...,“ smál se Donutil v Café Platýz, kde spolu s novináři oslavy odstartoval.

Čím ho ale blízcí obdarují, to zatím netuší. „To se teprve uvidí co dostanu, ale já na žádných darech nebazíruju, jsem rád, že své přátele uvidím a oslavíme to společně,“ řekl. Také dar od jeho manželky Zuzany je zatím tajemstvím. „Ona má dar mě vždy překvapit něčím symbolickým, ale zároveň nápaditým a vtipným. Takže se těším a spoléhám na její fantazii,“ uzavřel oslavenec.



Přečtěte si
marais
9. 2. 2011 • 10:20

Pane Donutil, mám taky šedesátku v těchto dnech a tak vám moc blahopřeji, že jste taky Vodnář..Hodně zdraví,spokojenosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.