Miroslav Donutil přistižen in flagranti: S prostitutkou ve Vysokých Tatrách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miroslav Donutil přistižen in flagranti: S prostitutkou ve Vysokých Tatrách!

Fotografie
Fotografie (internal)

Miroslav Donutil (59) se v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách neobjevil s manželkou, ale s prostitutkou! Tu sice původně objednal pro nemocného bratra, ale nakonec s ní v posteli skončí sám! Alespoň tedy v připravovaném filmu Román pro muže, z jehož natáčení deník Aha! získal tajné fotografie.

Donutil hraje stárnoucího Cyrila, jeho smrtelně nemocného bratra Bruna ztvárnil Miroslav Vladyka (50) a prostitutku, která podivný milostný trojúhelník uzavírá, slovenská herečka Tatiana Pauhofová (26).

Náklady na výrobu filmu, který by rád navázal na úspěch filmového hitu Román pro ženy stejného autora Michala Viewegha, nepřesáhly třicet milionů korun, a protože se natáčelo na Lomnickém štítě v nadmořské výšce 2634 metrů, jedná se prý o »nejvýše natáčený český film« v moderních dějinách. Štáb musel pracovat i při teplotě 16 stupňů pod nulou!

Donutilovi se role chlípného seladona musela moc líbit. Již před pár lety ho deník Aha! načapal, jak se opilý na filmovém festivalu snažil dostat do postele neznámou krásku. Tehdy neuspěl...

Erotické služby si měl původně užít Miroslav Vladyka, ale člověk míní, pánbůh mění...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.