Leoš Mareš: Nové porsche za 4 miliony! Stejný model, jiná barva... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš: Nové porsche za 4 miliony! Stejný model, jiná barva...

Leoš Mareš
Leoš Mareš (jokers, ara)

První společný kšeft, a hned takové fiasko! Moderátor Leoš Mareš (34), který si zakládá na svojí profesionalitě, nedávnou pracovní akci, kde předváděla i jeho přítelkyně, modelka Hana Svobodová (22), neustál a choval se jako smyslů zbavený.

Pozornost fotografů, která se na otvíračce klubu v Praze dala tak trochu čekat, Mareše vyvedla z míry. Leoš, který tu ten večer dělal diskžokeje, se ke Svobodové vůbec neměl a žádosti o společnou fotografii vztekle odmítal.

„Svobodová neměla problém se s ním vyfotit, dokonce šla tančit na parket na hity, co Leoš pouštěl. Když ale viděla jeho protáhlý obličej, raději s kamarádkou zmizela v ústraní. Hned poté, co zmizeli fotografové z dohledu, ale Leoš přiběhl a byl samá pusinka,“ uvedl jeden z návštěvníků klubu.

Společně potom pár zmizel a v Leošově novém autě – sněhobílém Porsche Cayenne za víc než čtyři miliony korun (nahradil jím starší tmavý model, se kterým ještě na konci loňského roku jezdil do Bratislavy na SuperStar) – se odjeli bavit do baru v centru Prahy.

Ještě nedávno jezdil s tmavým Cayennem.

Leošovo nové Porsche Cayenne.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.