VIDEO Mareš ztropil skandál a fanoušci mají jasno: Už nepij, Leoši! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO Mareš ztropil skandál a fanoušci mají jasno: Už nepij, Leoši!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ara)

»Hvězdný« moderátor Leoš Mareš (34) zase přestřelil!

Po říjnovém incidentu s producentem Petrem Dzingelem, kdy ho opilý napadl a hodil po něm těžký skleněný popelník, se Leoš dušoval, že se nedotkne alkoholu.

Včera po šesté hodině ranní ale v živém vysílání Ranní show Evropy 2 znectil kolegu Patrika Hezuckého (41), který dokonce na čas opustil vysílání!

A Leoše už se nezastali ani jeho fanoušci! Web rádia je zahlcen znechucenými komentáři o tom, zda nebyl Mareš opět pod vlivem nějaké návykové látky...

Mareš to ráno podle všeho dorazil v dost rozkurážené náladě. Bylo jen otázkou času, kdy si na někom zchladí žáhu. A Hezucký byl první na ráně! „Leoš se do něj pustil, že prý nic nedělá a že je to jedno z jeho posledních vysílání, že už nebudou vysílat společně,“ popisuje incident zdroj z Marešova okolí.

Není divu, že po pár minutách Hezucký raději vyklidil pole a nechal rozlíceného parťáka, aby se uklidnil. „Kolem osmé už zase byli samý vtípek a dělali jakoby nic,“ dodal zdroj.

Svědci tvrdí, že Mareš do práce dorazil nejen naštvaný, ale hlavně v povznesené náladě z předchozího večírku. Na webu Evropy 2 se hned začaly objevovat stovky příspěvků. Většina z nich Mareše kritizovala, že podle nich zase moderoval opilý. „Tohle bylo silný kafe,“ říkají unisono. Svoji roli ale v Leošově případě mohla sehrát jen »obyčejná« únava, stres a nevyspání. Mareš včera nebral mobil a nereagoval na SMS.

Sám Hezucký je z celého incidentu velmi rozhozený. „Přemýšlím, co budu dělat dál. Jednou z variant je to, že z rádia úplně odejdu,“ svěřil se Novinkám.cz

„Stejně jako v manželství občas dojde k hádce, může dojít k něčemu obdobnému i v pracovním vztahu. Zvlášť když trvá třináct let. Pánové Mareš a Hezucký si vše vysvětlili a vysílání fenomenální ranní show na Evropě 2 pokračuje,“ uvedla mluvčí stanice Radka Pilzová.

Smutným faktem je, že i tento Marešův exces nejspíše zůstane bez trestu. „Leoš je velkou hvězdou, v rádiu se těší »nedotknutelnosti«,“ uvedl zdroj z okolí moderátora...

Poslechněte si, jak Leoš Mareš v pátek moderoval

 

Přečtěte si
jijija
9. 1. 2011 • 08:19

Hezucký je lepší. Trhni se od Mareše!

maxaxmann
8. 1. 2011 • 19:05

máš ruce? zkus přeladit, není to jako za komančů, hrají i lepší rádia a s kvalitnějším personálem.

587587
8. 1. 2011 • 18:25

nebyl z únavy a ze stresu. Tohle se Aháci snažíte obhajovat marně. Kdo to slyšel, tak tomu to muselo být jasné.

alkaholka1
8. 1. 2011 • 16:13

kdy někdo konečně přestane mít posluchače za primitivy, kterým stačí umění pana Mareše? Tak já osobně hledám další rádio k poslechu. Patriku, jsi vtipný víc než kolega, chtělo by to se trhnout konečně. Dřív, než-li Ti pokazí Tvé jméno a reputaci. Držím palec. Lucie byla super.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.