Jan Saudek se vrací do televize - Za 200 tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Saudek se vrací do televize - Za 200 tisíc měsíčně!

Jan Saudek se vrací. Výdělek: 200 000 měsíčně.
Jan Saudek se vrací. Výdělek: 200 000 měsíčně. (Aha! – Petr Novotný, Martin Přibyl, Dalibor Puchta)

PRAHA – Již zrušená Talk show Jana Saudka (74) se v září opět objeví na obrazovce TV Barrandov! Nejslavnější český fotograf a milovník žen se vrací v plné síle a s parádní gáží dvě stě tisíc korun měsíčně. Jenže teď mu kvůli tomu hrozí, že se na něj vrhnou soudy!

Již zrušená Talk show Jana Saudka (74) se v září opět objeví na obrazovce TV Barrandov! Nejslavnější český fotograf a milovník žen se vrací v plné síle a s parádní gáží dvě stě tisíc korun měsíčně. Jenže teď mu kvůli tomu hrozí, že se na něj vrhnou soudy!

„O návratu pořadu pana Saudka rozhodli diváci – pořad patří k top pětce nejsledovanějších programů naší televize,“ prozradil deníku Aha! ředitel marketingu Janis Sidovský. Avšak dvousettisícový plat pro muže, který si stěžuje, že ho syn Samuel s expřítelkyní Sárou připravili o majetek, a tak žije prakticky na hranici chudoby, není taková spousta peněz žádnou výhrou.

Právě kvůli jeho poměrně nízkým příjmům totiž loni soud rozhodl o tom, že bude bývalé přítelkyni Petře Šupové platit výživné na syna Jindříška (1,5) ve výši dvanáct tisíc korun. Až se ale Šupová dozví o jeho královské gáži na Barrandově, může požádat soud, aby své rozhodnutí přezkoumal a výživné mnohonásobně zvýšil!

Podle dobře informovaného zdroje z vedení nové digitální stanice si na statisícový honorář přijde kromě Saudka také Zuzana Bubílková. I když ji někteří házeli na televizní smetiště, její Politickou střelnici sledují statisíce diváků a na Barrandově si tak od ledna vydělala už 850 tisíc korun. Stotisícový bonus získala za moderování show na začátku vysílání TV Barrandov, měsíční plat pak dělá 150 tisíc Kč. „Na můj pořad prodávají nejvíc reklamy, jsme úspěšní,“ krčí rameny Bubílková.

Zato sitcom Cyranův ostrov Ivana Mládka neuspěl. Nyní před prázdninami končí po 23 dílech a televize se rozhodla jeho další pokračování netočit. S Mládkem však Barrandov počítá i do budoucna.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.