Sára Saudková: Nevěra? Vždyť jde jen o výměnu dotyků… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sára Saudková: Nevěra? Vždyť jde jen o výměnu dotyků…

Sára Saudková podporuje brněnskou nadaci Krtek.
Sára Saudková podporuje brněnskou nadaci Krtek. (Aha! – Marek Pátek)

Čím si fotografka Sára Saudková (44) udržuje přízeň mužů? Zůstává tajemná… a toleruje nevěru.

Sára byla dlouholetou partnerkou Jana Saudka, ale otcem jejích čtyř dětí je fotografův syn Samuel. Její milostný život je tak jedním velkým dobrodružstvím a snaží se, aby jí muži po jejím věku nezevšedněli.

„Zůstaňte záhadná, i když spolu žijete dlouhé roky. Chovejte se k partnerovi jako k milenci, ne jako k manželovi. Buďte si vzácní. Se Samem se nám to daří znamenitě“ radila Sára ženám na serveru Čas.sk

Ideální partner podle Sáry neexistuje a na mužích obdivuje jejich nedokonalost. „To by byla strašná nuda. Vedle ideálního muže bych si připadala zoufalá a divná. Dokonalost mě děsí,“ pokračovala Sára.

Ve vztahu nepodléhá žárlivosti, která údajně jen kazí život. Uměním je podle Sáry nevěru odpouštět. „Vždyť jde jen o výměnu dotyků a vůní. Když už někdo chce být nevěrný, neměl by s tím obtěžovat partnera,“ prozradila svůj recept na spokojený vztah.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.