Fanoušci Maxim Turbulenc v slzách: Zemřel zpěvák Daniel Vali (†53) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Fanoušci Maxim Turbulenc v slzách: Zemřel zpěvák Daniel Vali (†53)

Zemřel Daniel Vali z Maxim Turbulenc
Zemřel Daniel Vali z Maxim Turbulenc (Archiv)

Ve věku 53 let zcela nečekaně odešel zpěvák skupiny Maxim Turbulenc Daniel Vali. Podle serveru CNN Prima News měl infarkt.

Tohle nikdo nečekal. Smutná zpráva zasáhla veřejnost jako blesk z čistého nebe. Nejvíce jsou náhlým odchodem Daniela Vali zasaženi jeho nejbližší, včetně parťáků z kapely. „Ještě včera jsme spolu mluvili, byl v naprosté pohodě, plný elánu. Je to strašné. Vůbec nemůžu věřit tomu, co se stalo,“ reagoval na smrt pro CNN Prima News kamarád a kolega z kapely Tomáš Báča.

Maxim Turbulenc: Sjezdili jsme 2 500 diskoték! Hlavně s "mašinkou"

Video se připravuje ...

K tragické události došlo na večeři s přáteli. Večer probíhal zcela přirozeně, Daniel vtipkoval, jak u něj bylo dobrým zvykem. Náhle jeho tvář změnila barvu a zpěvák ztratil vědomí. Po příjezdu záchranné služby se lékaři hodinu pokoušeli Daniela oživit. To se nakonec nepodařilo. Příčinou úmrtí byl zřejmě infarkt. „Stál, najednou ztuhl a sesunul se k zemi. Hodinu ho oživovali, nebylo mu pomoci. Bylo to zničehonic,“ popsal serveru Petr Ajfel Novák z Maxim Turbulenc.

Daniel Vali po sobě zanechal dvě děti, syna Daniela a dceru Patricii. S kapelou Maxim Turbulenc, známou pro úpravu folkových skladeb do diskotékové podoby, by letos býval slavil 30. let od vzniku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.