Vali (†53) z Maxim Turbulenc: Zabily ho dluhy, nadváha a alkohol | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Vali (†53) z Maxim Turbulenc: Zabily ho dluhy, nadváha a alkohol

Detaily úmrtí Valiho (†53) z Maxim Turbulenc: Infarkt při divoké pitce! Poslední foto před smrtí
Detaily úmrtí Valiho (†53) z Maxim Turbulenc: Infarkt při divoké pitce! Poslední foto před smrtí  (David Kundrát, facebook, archiv Blesku)

O infarkt, který ho v noci na sobotu zabil v nočním baru Time Club v pražských Klánovicích, si zpěvák Maxim Turbulenc Dan Vali (†53) podle svého okolí koledoval. Miloval večírky plné alkoholu a nikotinu, trpěl nadváhou a vůbec se nešetřil.

„Dan v poslední době dost přibral a srdce to neutáhlo... Prostě si užíval života a takhle to dopadlo. Je mi to moc líto,“ prohlásila v telefonátu s deníkem Aha! zpěvačka Šárka Rezková (55), která měla kolegu velmi ráda. Ovšem podle zjištění deníku Aha! nepraktikoval Vali tento životní styl jen v poslední době.

Maxim Turbulenc: Sjezdili jsme 2 500 diskoték! Hlavně s "mašinkou"

Video se připravuje ...

Nelze nepřipomenout jeho návštěvu nočního klubu v Ostravě, kde před 15 lety za divokou noc se šesti prostitutkami nezaplatil požadovaných 27 640 Kč, ale jen šest stovek. Tehdy tvrdil, že takovou útratu neměl, a uhradil jen pití. Vali také, pravděpodobně díky svému hýření, spadl přesně před 10 lety do tří exekucí, v nichž po něm úřady vymáhaly dluh přes jeden milion korun. Právě tahle situace mu přinesla mnoho bezesných nocí, během kterých se snažil najít útěchu na dně skleničky s alkoholem.

Kdy bude pohřeb?

Poslední rozloučení bude rodina Dana Valiho řešit během dneška. Poté skupina Maxim Turbulenc zveřejní podrobnosti na svých sociálních sítích.



Přečtěte si
Michelin
15. 4. 2024 • 17:35

Děti měli dobrý vzor -...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.