Denisu z MasterChefa zabila rakovina: Vyjádření Aničky Slováčkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Denisu z MasterChefa zabila rakovina: Vyjádření Aničky Slováčkové

Manžel Denisy Zajícové (†35) poprvé promluvil...
Manžel Denisy Zajícové (†35) poprvé promluvil... (archiv Blesku, instagram)

Smutná zpráva o úmrtí Denisy Zajícové (†35) známé z kulinářské reality show MasterChef zasáhla nejen fanoušky soutěže, ale i známé tváře. K předčasnému odchodu kuchařky, která prohrála boj s rakovinou, se vyjádřili jak bývalí soutěžící, tak i porotci a další.

Nemoc Denise lékaři diagnostikovali v roce 2014. Po silném epileptickém záchvatu zjistili, že má velký nádor na mozku. Kuchařka ale bojovala – podstoupila čtyři operace a začala o své tělo více dbát. „Rozhodla jsem se jíst zdravě, že vynechám cukr a maso. Mám daleko víc energie, drží to a nejsem nemocná,“ pronesla v soutěži MasterChef v roce 2019. Ačkoli se v soutěži vítězství nedočkala, získala si srdce diváků, kteří ji obdivovali pro její sílu a vůli.

V roce 2023 ale přišel šok – nemoc se vrátila v agresivnější podobě. Podstoupila tedy operaci mozku a doufala ve zlepšení. To ovšem nepřicházelo. Přibyly potíže se zrakem, sluchem i pohybem. „Teď už nemůžu nic. Jsem ráda, že si můžu jít sednout,“ cituje kuchařku deník Blesk.

Nejčernější scénář se nakonec naplnil. Rodina o jejím úmrtí informovala veřejnost 2. dubna na Denisině instagramovém profilu. „Tyto řádky se nepíší lehce, ale naše Deniska dnes prohrála svůj boj s těžkou nemocí a bila se statečně, až do samého konce. Naše bolest je veliká, ale upřímně věříme, že už je jí lépe,“ stojí mimo jiné v delším textu.

Zemřela Denisa z MasterChefa: Poslední vzkaz fanouškům

Video se připravuje ...

Zpráva během několika minut obletěla český Instagram a na smutný odchod začaly reagovat známé tváře. „Je to velmi smutná zpráva. Pro mě o to více, že jsem se s ní znal skrze soutěž. Je mi to velmi líto,“ vzkázal prostřednictvím serveru ŽivotvČesku.cz porotce MasterChefa Jan Punčochář (44). Zpráva zasáhla i herečku a zpěvačku Aničku Slováčkovou (28), která se rovněž potýká s rakovinou. „Upřímnou soustrast celé rodině... Je mi to strašně líto,“  napsala pod příspěvek Slováčková. Na Instagramu se s Denisou loučili i bývalí soutěžící MasterChefa Pavel Berky, Jakub Menšík nebo vítězka z roku 2019 Kristína Nemčková.



Přečtěte si
yokky
3. 4. 2024 • 03:58

Kovid???????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.