Hanebný plivanec do tváře nemocné Kate! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Hanebný plivanec do tváře nemocné Kate!

Princezna Kate bojuje s rakovinou
Princezna Kate bojuje s rakovinou (profimedia.cz)

Princ Harry (39) se v květnu chystá vyrazit do Velké Británie. Kdo si však myslel, že se své rodině půjde s pokorou omluvit, byl na omylu. Naopak je to on a jeho manželka Meghan (42), kdo očekává hlubokou omluvu! A to především od prince Williama (41) a jeho vážně nemocné manželky princezny Kate (42).

Kate nedávno světu přiznala, že bojuje s rakovinou. Touto zprávou šokovala i svého švagra prince Harryho a jeho ženu Meghan, kteří sice vydali krátké prohlášení, aby princezně vyjádřili podporu, ale jejich vztahy zůstávají i nadále chladné. Navíc od nemocné Kate vyžadují omluvu, což je v jejím stavu asi to poslední, na co myslí.

Princezna Kate promluvila o boji s rakovinou.

Video se připravuje ...

„Chce se usmířit se svým bratrem, aby jejich děti mohly spolu mít nějaký vztah. On a Meghan si ale stále myslí, že nejprve musí přijít hluboká omluva od Williama a Kate," pronesl expert na královskou rodinu Tom Quinn pro deník The Mirror a dodal, že to se s největší pravděpodobností nestane. Jejich vzájemné setkání tak bude přinejmenším zajímavé. Princ Harry dorazí do Británie konkrétně 8. května při příležitosti 10. výročí her pro veterány, kde má mít projev. Na seznamu hostů se dokonce objevuje i jméno vévodkyně Meghan, ta má však svou účast ještě potvrdit.

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Zapletalová
2. 4. 2024 • 18:13

Bože ,už s tím neotravujte ,jsou štvaní jako zvěř

Jana Zapletalová
2. 4. 2024 • 18:12

Bože ,už s tím neotravujte ,jsou štvaní jako zvěř

caribika
2. 4. 2024 • 08:09

Kate vyštudovala vysokú školu. Ale kráľovská rodina je fakt vo svojich vzťahoch a spôsobe života strašná.

bella.
1. 4. 2024 • 14:29

Pokud se to ví dobře, pak královna Eelizabeth , William a i ta Kate měli s Meghan problém a nikdy ji nepřijali.Harry je podobný podkonímu, s kterým měla Diana pletky, to se prostě vidí a asi má jinou povahu.Pokud jim ublížili ( a asi ano ), pak se mají omluvit, i když je to stejně jen formální blaf.
To, že má rakovinu neomlouvá chování.A mj. chovali se k nim odměřeně před rakovinou Kate.Celá kráovská rodinka tam má skandálů tolik, že vyhraňovat se proti původu a profesi a rodině Meghan je trapný. Já bych v Paláci nežila ani chvilku.Mají tam zimu a dokonce vyčítali Meghan, že chce mít u postele aspoň vyhřáte teplé pantofle.Kate vychodila nějakou jejich střední a na nic už se, než být celebritou nezmohla.Charitu a td. nedělá sama je na to tým.Kate je ale velice přizpůsobivá.Ta nemá ani problém s namazanou Camilou Měla by ale víc přitlačit na toho jejich hyper nejmladšího, absolutně nevychovaného spratka!
Jesli AHA kecá nevím.

Milla
1. 4. 2024 • 13:47

Doma tam svým vlastním rozhodnutím už není,Kate a William nic neudělali a žádné setkání nebude,protože si ho Haha kompletně vymyslelo. Harry přiletí na slavnost jeho Invictus Games a nikdo z working royals se nezúčastní.Haha opět kecá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.