Kubišová s Havlovou na luxusní večeři: Zde ji skolil infarkt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kubišová s Havlovou na luxusní večeři: Zde ji skolil infarkt!

Marta Kubišová na večeři s přáteli - Dagmar Havlovou, profesorem Neužilem. Zpěvačku doprovázela její dcera Kateřina.
Marta Kubišová na večeři s přáteli - Dagmar Havlovou, profesorem Neužilem. Zpěvačku doprovázela její dcera Kateřina.  (Foto CNC - archiv)

Večeře, kterou před devíti lety zhatil infarkt? Marta Kubišová (81), Dagmar Havlová (70) a český kardiolog Petr Neužil (62) si konečně našli čas jen pro sebe.

Před devíti lety plánovala Marta Kubišová v Café de Paris oslavit 73. narozeniny, už tam nedošla! Po cestě dostala těžký infarkt a jela pro ni okamžitě sanita. Tehdy jí život zachránil právě profesor Neužil, od kterého nyní přišlo pozvání. „Všichni jsme přátelé, dlouho jsme se neviděli. Pan profesor rozhodl, že nás pozve na večeři. Já s sebou vzala ještě dceru,“ prozradila Nedělnímu Aha! Kubišová, která si objednala místní specialitu. „Byli jsme v Café de Paris a jako specialitu tam mají entrecôte. Vynikající. Dali jsme si ho všichni kromě Dáši. Ta měla rybu,“ nebála se prozradit Kubišová.

„Probrali jsme všechno možné a hlavně zdraví, protože se nám oběma pan profesor stará nejen o srdíčko. Mně teď opět bouchlo pravé koleno, nemůžu téměř chodit, bolí to jak blbec, tak mě poslal na pár vyšetření. No, a Dáša to s tou nohou nemá taky v pohodě, všimla jsem si, že ji po celou tu dobu měla nataženou na lavici,“ dodala Marta. Dagmar bolest potvrdila. „Krásný večer s přáteli a skvělým jídlem. Někdy si nemůžu vychutnat večer, jak bych chtěla. Ale i přes únavu, bylo to skvělé,“ napsala na sociálních sítích Havlová.

Marta Kubišová: Jakmile nemám za zády nemocnici, mám strach

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
20. 3. 2024 • 20:04

Dejte už pokoj s Kubišovou.Někdo z ní udělal národní ikonu a k čemu jí ta hrdost byla.Přišla o nejhezčí roky života,stala se z ní skuhrající stařenka která si pak běží na hrad pro metál od člověka,který byl ve straně která se jí negativně postarala o další roky.Ať žádnou knihu nepíše,už jsme si toho o ní přečetli až dost a tu knihu by se zájmem četl určitě Neckář V.

miroslava13
18. 3. 2024 • 11:43

dejte už s nima pokoj. Neužil se na celebritách zviditelnil---ať už s Bohdalkou, Kubiškou, Kodetem atd. už je trapný!

Uživatel_5814161
17. 3. 2024 • 19:48

Dášašá opět vylitá jak váza 😁

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.