Ač jsou její kolegové o něco starší, stále ještě vystupují. Marta Kubišová (81) přitom prozradila, proč ona již koncertování pověsila na hřebík. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Simonovou mají lidi rádi i Pepíčka Zímu, nikdy nezradili, krásně zpívají do dnes!
Nejsou celoživotními lháři a podrazáci, lidé je rádi vidí i slyší, ty jsi po-hno-jila sama sobě všechno!! Tvůj život, jedna velká lež, nemáš už důvěru!
Kubišová jsem si vážil až do doby, kdy si vzala vyznamenání z rukou bývalého agenta Pavka, který ještě v r. 1988 schvaloval naše obsazení armáda i Varsavske smlouvy v r. 1968. Tím u mne ta paní ztratila veškerý kredit
Přesně. Nejdřív se postavila proti komoušům i za ceně, že nesměla zpívat a teď si vzala z rukou z rukou bývalého komunistického rozvědčíka schvalujícího okupování naší země vojsky Varšavské smlouvy v čele s tehdejším Sovětským svazem. Fakt se mi to hnusí. Kdyby to vyznamenání odmítla, vážila bych si ji dál.
V jaký je formě Neckář a Kubišová jsme viděli na Slavících.Myslíte si,že by mohli znovu působit jako Golden Kids?Umíte si představit vedle nich stát Vondráčkovou?Neckář vypadá jak obživlý z dávnověku,Kubišová nikdy moc zpívat neuměla a v tom zákazu se dala dohromady s Havlem a staly se z nich modly na několik desetiletí.Tou hrdostí si zazdila život na spoustu let.A na závěr: Háma a hlavně Sokol uraželi lidí,pomlouvali,vytahovali na ně jejich soukromé věci,no hnus,bída a utrpení velebností.Nejlepší by bylo tuto soutěž zrušit.
Pane Vašíček souhlasím s vámi my Moravané jsme daleko lepší než ti Pražáci nevím z jaké části Moravy pochazite já ze severní Moravy ale dobře jste to napsal
Proč vy měli být nesoudní?Mají své publikum a jim by třeba chybělo,dělali to celý život.S jistou nadsázkou se říká že na hercích je sympatické že by zabili ne pro peníze ale pro roli.A pro toho nadutého Moraváka-jdi se klouzat,náfuko a nech ostatní na pokoji.Nejsi o nic lepší než druzí.
Jat jim přeji ještě hodně elánu a sil, aby jim to stále zpívalo. Pořád lepší zazpívat si hezkou písničku , že přejímat ocenění od někoho, kdo z balkonu Melantrichu hřímal pro odchod komunistů,aby je za pár let vítal zpátky a dokonce přebíral ocenění od člověka ,který, tenkrát čekal v kasárnách na rozkaz zasáhnout proto demonstrantům. Že Kubišová?
Vašíček; to si vyprošuji, Pražáci neuráží Moraváky, tak jako oni to stále dělají! Chcete se stále trhnout, tak se trhněte! My tady nikdy nebudeme pořádat slavnosti a setkání s Němci, kteří vyvraždili tolik lidí, na celém světě! Vaše hrdost a upřímnost, je nulov á!
JV,. já si nějak nevybavuji, že byla ikonou, že lezla po Dubčekovi atd, to ano! Podporoval jí V. Havel a i s ní chlas-tal! Žádný Němec jí nepostřelil, jak se tady taky píše, to byl její manžel!