Ač jsou její kolegové o něco starší, stále ještě vystupují. Marta Kubišová (81) přitom prozradila, proč ona již koncertování pověsila na hřebík. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já bych zase paní Kubišová nepřistoupila na to, převzít vyznamenání od rozvědčíka Pavka, kór ve Vašem případě, která jste celý život bojovala proti nim. Tom jste popřela všechno, ta čím jste si stála
Tak celý život… Dvacet let byla odstavená od toho, co chtěla dělat. Všichni jsme ji měli rádi a všichni jsme ji litovali.
To ale neznamená, že má bianco šek na celoživotní obdiv za všechno, co kdy udělala. Někdy se chovala naprosto nepochopitelně.
Vážila jsem si ji, ale co převzala od Pavka vyznamenání, se u mě shodila. Za co celý život bojovala? Pavel vystudoval v SSSR, agent STB.Nepochopím. Převlékač kabátů.
Kubišová si neumí představit koncertovat v jejich letech, normální člověk si neumí představit, jak převzala vyznamenání od agenta Pávka. Jeho zpravodajský kurz měla organizovat nejtajnější část vojenské rozvědky tehdejší ČSLA, která byla budována po vzoru ruské GRU...který se školil na zpravodajce ! Od člověka, který veřejně lhal a teprve poté, co se vše odhalilo, v době když už prezidentování bylo v kapse, doplnil svůj životopis !
Z vyznamenání je šťastná, váží si ho, ač agent Pávek přísahal věrnost KSČ a Sovětskému svazu...😂😂😂