Velkolepá oslava Jaromíra Jágra za velkou louží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velkolepá oslava Jaromíra Jágra za velkou louží

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto Instagram)

Možná jste mě milovali, třeba i nenáviděli, ale teď už na mě určitě nikdy nezapomenete! Hokejový virtuos Jaromír Jágr (52) se těší na nedělní slávu v Pittsburghu, kde pod střechu arény vytáhnou jeho ikonický dres číslo 68.

Střílel tam tuny gólů, lovil rekordy, ale před více než dvěma dekádami ho stejně vyprovázeli do Washingtonu s nenávistí. Jeho hlášku „Umírám tu zaživa“ chápali fanoušci Tučňáků jako opovržení městem a klubem, který z něj stvořil superstar. Čas rány zahojil a český forvard je v americkém městě opět vítán jako hrdina. Před nedělním mačem NHL se mu pokloní celý Pittsburgh!

Jaromír Jágr: Nejlepší filmy se točily v devadesátkách!

Video se připravuje ...

„Bude to pro mne obrovská pocta,“ přiznal. Do Pensylvánie dorazil už včera, dnes jej čeká první akce v tamním kasinu, zítra večeře s bývalými spoluhráči, v neděli slavnost. „Tohle považuji za bonus v mé kariéře. Samozřejmě jakmile člověk přestane hrát, svět se točí dál, přijde nová vlna hráčů a lidé zapomenou. Ale až přijdou za deset nebo dvacet let v Pittsburghu na zápas a podívají se nahoru, tak uvidí, že Jaromír Jágr tady kdysi hrával,“ zasnil se.



Přečtěte si
pravlast
16. 2. 2024 • 06:39

Střílel tuny gólů a lovil rekordy? A klub ho udělal slavným nebo on svým uměním naopak klub pozvedl a proslavil?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.