Babiš konečně přiznal, proč nevyhrál souboj o prezidenta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Babiš konečně přiznal, proč nevyhrál souboj o prezidenta!

Petr Pavel a Andrej Babiš
Petr Pavel a Andrej Babiš  (Blesk: Tonda Tran)

Když v roce 2023 tehdejší premiér Andrej Babiš (69) oznámil kandidaturu na prezidenta, mnoha lidem spadla brada. Souboj o prezidentské křeslo nakonec prohrál s Petrem Pavlem (62) a až dnes přiznal, proč tomu tak bylo!

Andrej Babiš se před pár dny rozhodl, že odpoví na pár dotazů od svých příznivců. On sám očekával otázky spíše politického rázu, ale fanoušky zajímal především jeho osobní život. To by ale nebyl Babiš, aby se i s takovými dotazy nezvládl popasovat.  „Smějí vaši psíci do postele?" zeptal se někdo z Babišových sledujících. „Tango určitě ne, ten hlídá barák, Ella, ten retrívr, taky ne, a ti pudli, no ti jo," odpověděl předseda opozičního hnutí ANO.

Babiš: Nechci euro! Česká koruna je lepší, žádné euro nepotřebujeme

Video se připravuje ...

„Jste hezčí než Fiala?" zněl další dotaz. „Hezký nejsem. Kdybych byl hezký, tak jsem vyhrál prezidenta. No a mám smůlu, že mám takovou speciální držku, že mě každý zná. Takže u mě to není o tom, jak vypadám, ale co mám za sebou. A tam vám můžu nabídnout plno věcí," pronesl Babiš, který tak naznačil, proč podle něj prohrál prezidentské volby. Fotogenickému Petru Pavlovi se zkrátka nevyrovnal.

Babiš: Kalda bez politiky nemůže žít! A ptal se Jakoba: Zradíte Pekarovou?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
safinka59
9. 3. 2024 • 06:59

Kdysi jsem mluvila s paní ze Slovenska. Bylo to v době, kdy byl zvolen Mečiar. Tenkrát mi řekla, že se o politiku nezajímá, ale volila Mečiara, protože je * fešák *...A kdo volil Pavla ? Všichni ti, kteří se přes deset let snaží odstavit A.B. Babiše o kterém dnes a denně slyšíme urážky o KSČ, které doposud žádný soud oficiálně nepotvrdil, Čapí hnízdo, u kterého doposud nebylo nic potvrzeno, dotace, podvody...
A máte prezidenta generála s podplukovnicí, kteří přísahali věrnost KSČ a Sovětskému svazu. Agenta, který lhal o své minulosti, který prý procitnul z mladické nerozvážnosti ve svých 28 letech...??? Zrovna v 89 roce, kdy došlo v zemi je změně a komunistický režim dostal červenou. To jsou paradoxy, že ? Tento prezident, který byl hrdým stoupencem komunismu dnes vyznamenává, uctívá s klaní se lidem, kteří před zločinným systémem utekli do zahraničí, nebo byli celý život perzekuováni.
Mimochodem, malý skřet, který nedá dohromady bez našeptávačů jedinou větu, neumí pořádně číst a morálně i profesně nezpůsobilý.
A jaký je mezi nimi ten velký rozdíl ?
Andrej Babiš smrdí človečinou !

j.p.toman
8. 2. 2024 • 16:09

Já jsem myslel, že ho většina národa nechtěla.

hejhej
8. 2. 2024 • 08:13

Michelin: Guma má místo zákonu záchod a místo pojištění postižení - trouba, který neumí ani číst.

hejhej
8. 2. 2024 • 08:12

Nemohl Babiš vyhrát - předem byl zajištěn Pávek - podvod a ne demokratické volby, stejně jako parlamentní.

Michelin
8. 2. 2024 • 08:04

Guma nemá motýle a Monike

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.