Velký souboj nedělních seriálů: Bartoška převálcoval Hvar! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velký souboj nedělních seriálů: Bartoška převálcoval Hvar!

Jiří Bartoška se svou seriálovou vnučkou Alžbětou Malou.
Jiří Bartoška se svou seriálovou vnučkou Alžbětou Malou. (Foto ČT, TV Nova, FTV Prima)

Dvě největší komerční televize Nova a Prima nasadily v neděli večer do boje o diváky atraktivní novinky – Policii Hvar a Sedm schodů k moci. Obě ale trumfl Smysl pro tumor s Jiřím Bartoškou (76) a Filipem Březinou (28) v rolích onkologických pacientů.

Milionovou sledovanost seriálu ČT nesestřelil minulou neděli první díl Sedmi schodů k moci, připomínající příběh expremiéra Petra Nečase (59) a Jany Nagyové (59), provdané Nečasové. A dokonce ani tuto neděli nákladná novinka z Jadranu. Policie Hvar ale šlape »Tumoru« na paty a ve sledovanosti skončila těsně pod milionovou hranicí. I přes slušnou sledovanost prvního dílu tak Nova se svou novou kriminálkou za Českou televizí zaostávala o 245 tisíc diváků.

Filip Březina ukázal zákulisí natáčení Smyslu pro tumor

Video se připravuje ...

Silný příběh z prostředí onkologie zkrátka stále táhne, a navíc je už v půlce, takže jsou diváci zvědaví, jak dopadne léčba studenta Filipa i jeho láska k Hance v podání Alžběty Malé (26). „Po dlouhé době mě seriál opravdu baví a má nějaký smysl! Těším se na další díl,“ nešetří diváci chválou. V neprospěch Policie Hvar hraje i to, že konkurenční Prima už před třemi týdny ve středeční večery rozjela detektivní seriál podobného ražení s názvem Na vlnách Jadranu. „Stejné jak Jadran! Nevím, jestli se chci dívat dvakrát na to samé,“ okomentoval to jeden z diváků. Na vlnách Jadranu je zatím jedničkou středečního večera a drží si kolem milionu diváků. A boj o nedělní večery zatím vyhrává Česká televize.

Blesk Podcast: Milostné scény nesnáším, říká režisérka Smyslu pro tumor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.