Bartošku vezli do nemocnice v bezvědomí: Hodně jsem krvácel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bartošku vezli do nemocnice v bezvědomí: Hodně jsem krvácel

Herec Jiří Bartoška
Herec Jiří Bartoška (P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát)

Šestasedmdesátiletý herec zavzpomínal na natáčení legendárního seriálu z lékařského prostředí jménem Sanitka. „V rámci příprav jsme tehdy museli povinně chodit na stáže a jezdit po Praze se skutečnými záchranáři," prozrazuje Jiří Bartoška, který momentálně exceluje v roli onkologického pacienta ve Smyslu pro tumor.

„Znaly mě zdravotní sestry ve všech nemocnicích, na všech příjmech a dělaly si ze mě legraci a posílaly mě třeba na nádraží, že tam na mě čeká pacient s přejetýma nohama. Asi rok po natáčení Sanitky mi praskly vředy. Hodně jsem krvácel a do nemocnice mě vezli v bezvědomí," šokuje Jiří Bartoška

Blesk Podcast: Milostné scény nesnáším, říká režisérka Smyslu pro tumor

Video se připravuje ...

„Pak jsem se od lékaře, který mě v autě udržoval při životě, dozvěděl, že ty kluky ze záchranky ještě nikdy neviděl jet tak rychle, jako se mnou. Dodnes se ke mně záchranáři hlásí jako ke svému kolegovi. Sanitka byla ve své době mimořádně populární, a to trvá dodnes," dodal populární herec na webu iGlanc.cz.

Jiří Bartoška exkluzivně o festivalu: První slova po propuštění z nemocnice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.