Prasklo tajemství Pořízkové (58): VROZENÁ VADA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Prasklo tajemství Pořízkové (58): VROZENÁ VADA!

Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková (Instagram)

Před pár dny podstoupila topmodelka Pavlína Pořízková (58) výměnu obou kyčelních kloubů. Krátce po zákroku se jí však daří skvěle. Už je schopná chodit po svém domě a to dokonce i po schodech!

Až do operace nikdo netušil, že tahle žena, která se léta svůdně procházela po přehlídkových molech, tak činila s vrozenou malformací kyčle! V posledních letech už měla Pořízková chrupavky tak opotřebované, že prakticky žádné nezbyly a kvůli tomu trpěla velkými bolestmi. Před šedesátkou se tak Pavlína konečně svěřila do rukou odborníků. Zdá se, že odvedli skvělou práci.

Pavlína Pořízková s přítelem Jeffem: Nečekala, že před 60 potká lásku!

Video se připravuje ...

„Dvě hodiny po operaci jsem už mohla chodit s chodítkem, i když jsem si myslela, že jsem ještě sjetá z anestezie,“ uvedla s humorem modelka. „Ve skutečnosti, i při pooperačních bolestech, je chůze méně bolestivá!“ nestačila žasnout Pořízková. „Čtvrtý den po operaci chodím bez asistence, dokonce i nahoru a dolů po schodech ve svém bytě,“ svěřila se fanouškům a nezapomněla také poděkovat všem doktorům a zdravotnickému personálu, který se o ni celou dobu staral.

Modelka Pavlína Pořízková v Česku: Polibky a objetí v náruči producenta Zoufalých manželek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
31. 1. 2024 • 09:01

To se mi nechce věřit, mám okolo sebe několik lidí s novou jednou kyčlí a 3 měsíce byli doba a de facto sem tam kulhají. Ona oboustrannou výměnu a běhá po schodech, co jí to operovali vůbec?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.