Policie šokuje: Dopis na rozloučenou od vraha z fakulty je podvod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Policie šokuje: Dopis na rozloučenou od vraha z fakulty je podvod?!

Dobrovolníci z řad studentů posbírali svíčky a květiny donesené na pietní místo před Karolinem, 5. 1. 2024.
Dobrovolníci z řad studentů posbírali svíčky a květiny donesené na pietní místo před Karolinem, 5. 1. 2024. (Anastazie Podhůrská)

Údajný ručně psaný dopis vraha z filozofické fakulty D. K. († 24) na rozloučenou, který již několik dní koluje po internetu, je podvod. Včera to na síti X uvedla pražská policie.

Jde prý jen o hloupý a zavrženíhodný pokus o upoutání pozornosti. V úterý policisté oznámili, že našli dva dopisy na rozloučenou, a to přímo u pachatele a v místě jeho bydliště v Hostouni. K jeho obsahu se ale nevyjádřili.

Rakušan: Útok jako na Filozofické fakultě nelze stoprocentně vyloučit nikdy. Jaká opatření se chystají?

Video se připravuje ...

„Co se týče motivu, je stále v rámci prověřování, proto není možné dále uvést nějaké bližší informace,“ řekl k tomu Vojtěch Motyka, náměstek ředitele pro kriminální službu.

Pietní průvod za oběti střelby na FF UK z Ovocného trhu na náměstí Jana Palacha. Na závěr piety vystoupily společně pěvecké sbory. (4. leden 2024)

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
14. 1. 2024 • 21:35

Zvýšení bezpečnosti na VŠ před bezpečnostní rámy? To může vymyslet jen idiot. Typ současného sebevraha překoná lehce rámy, tím, že unuděnou obsluhu zastřelí, bude na to připraven, protože jeho cílem je škodit a pak zemřít, takže pak bude mít ještě5 min. čas řádit a pak se střelí do hlavy.... takže debilní nápad vypatlaných politiků, prostě populismus. Úplně stačí jen bystrá vrátnice a turnikety na karty. Divím se, že nikde na VŠ moc nejsou, jak prokazuje zaměstnanec pracovní dobu? Podle čeho vyplácí mzdu, jak dokazuje odpracovanou pracovní dobu.... to my hlava nebere. Za socialismu například ve výrobním podniku "Elektročas" moje babička byla ve vrátnici, musela si udělat zbrojní pas, pistol měla za pasem a k dispozici dokonale vycvičeného vlčáka, nikdy se nic nestalo....ať ta vládní tlupa přemýšlí alespoň trochu mozkem....peníze nejsou a my budeme vyhazovat miliardy za naprosto nesmyslné a neučinné věci a čeští občané budou dál krvácet, nejmenší platy a nejdražší jídlo...vyhnat je od koryt bičem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.