Oslava v podání Simony Krainové: SILVESTR Z VÝPRODEJE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Oslava v podání Simony Krainové: SILVESTR Z VÝPRODEJE!

Simona Krainová
Simona Krainová (Lucie Robinson)

Všechny překvapila! Modelka Simona Krainová (50) vyrazila na silvestrovskou oslavu v kožených šatech za sedm stovek. Model navíc pořídila v konfekčním obchodě – ve výprodeji!

Není umění se obléct za miliony, ale vynést i cenově dostupné šaty. „Holky, jsou koupené v Zaře ve výprodeji pár hodin před oslavou 31. 12. v OC Smíchov za 699 Kč. Pamatujte, za prachy si vkus nekoupíte, možná tak ztracené sebevědomí může v drahých hadrech vypadat o trošku lépe,“ napsala Simona ke svému snímku v černých šatech.

Simona Krainová (50): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč

Video se připravuje ...

„Já si ho posledních pár let raději než s kreditkou v předražených krámech získávám u cvičení. A pamatujte, v jednoduchosti je krása,“ dodala dvojnásobná maminka a přidala pár rad, jak šaty pozdvihnout na vyšší úroveň a jak v nich zaujmout.

„Stačí vhodné doplňky, dobrá kabelka a pak zatraceně vysoký, nepraktický, nenositelný lodičky, které tomu všemu dají ten správný drzý náboj. A to nejdůležitější nakonec: způsob, jakým to umíte vynést a prodat, o tom to celý je. Vaše osobnost, úsměv a půvab je vaše značka, to nikdy nemůže být ve slevě,“ dodala Krainová. Modelce poslala snímek ve stejných šatech z výprodeje i jedna z jejích sledujících a Krainová ho hned zveřejnila k porovnání.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.