Vysmívaný Babica vrací úder: Slanina z Kluci v akci mele nesmysly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vysmívaný Babica vrací úder: Slanina z Kluci v akci mele nesmysly

Jiří Babica
Jiří Babica (Foto Aha! – Marek Pátek)

Český kuchař Jiří Babica (61) je známý pro své neotřelé recepty a humor. Některé jeho hlášky, které během vaření pronesl, se staly legendárními. Bohužel někteří jeho „kolegové“ z branže se mu často posmívají.

Proslavil ho především jeho pořad Babicovy dobroty. Tehdy ho natáčení velmi bavilo a ani v tom nejhorším snu by ho nenapadlo, že se kvůli tomu stane terčem posměchu. „Já fandím všem, ale nechte mě na pokoji," řekl rázně Babica v rozhovoru pro eXtra.cz. „Já jsem nikomu z kolegů nikdy neublížil a nevidím důvod, proč se do mě pouštějí," pokračoval kuchař.

Jirka Babica se na stará kolena dal na hudební kariéru s o čtyři dekádami mladší klučičí kapelou!

Video se připravuje ...

Je pravda, že čeští kuchaři si z něho utahují velmi často. Jedním z nich je například i Ondřej Slanina z pořadu Kluci v akci. „Když tady Slanina, nebo jak se jmenuje napíše, že mu vadí Babica, protože používá nekvalitní suroviny, no tak co mu na to máš říct?" pronesl Jiří. „Co je nekvalitní surovina? To, co si jdeš koupit do krámu? To je nekvalitní? A on má kvalitní? Co to mele?“ rozčílil se Babica. Na jeho adresu se nehezky vyjádřil také například Zdeněk Pohlreich (66) nebo Jaroslav Sapík (71). Babica doufá, že mu dají všichni konečně pokoj a začnou se starat sami o sebe.

Jirka Babica a jeho dům snů. Ohromná kuchyně, krb i vinohrad!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
darina1
2. 1. 2024 • 13:26

Babica mě bavil. Já se u toho zasmála. Narozdíl od dalších sprostých deby.........😂🤣

rajsa
2. 1. 2024 • 12:56

Tv si myslí, že když se v pořadech budou všichni hádat a bude tam "vzrůšo" , tak to bude lidi víc bavit. Viz Výměna manželek, čím víc řevu , tím líp. Do každého se navážet, všechno komentovat a kritizovat, to je dnešní trend, hrůza

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.