Zastřelil tátu (†32) i jeho dvouměsíční dcerku: Vrah Martina sledoval? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zastřelil tátu (†32) i jeho dvouměsíční dcerku: Vrah Martina sledoval?

Místní vytvořili u lesa pietní místo.
Místní vytvořili u lesa pietní místo.  (Foto Aha! – David Malík, Václav Burian, Aktu.cz)

Narazili na sebe náhodně uprostřed Klánovického lesa, nebo zabiják Martina (32) s dcerkou (†2 měs.) v kočárku sledoval? Došlo mezi nimi ke konfliktu, co mohlo vést k bestiální dvojnásobné vraždě?

Policie v lese v pražských Klánovicích pracovala dlouhých 25 hodin. Od páteční třetí odpoledne, kdy náhodná svědkyně na linku 112 oznámila, že slyšela výstřely a našla na zemi ležet muže kousek od kočárku, až do sobotního odpoledne.

„Kriminalisté ukončili ohledání místa činu. Les je nyní přístupný, v okolí nicméně probíhá zvýšená aktivita policejních hlídek,“ oznámil včera policista Jan Rybanský. Zajistit mají bezpečnost některých místních, kteří mají obavy vycházet z domů. Jiní už ale nosí k místu tragédie květiny, svíčky a na památku holčičky i plyšáky, začali přinášet na okraj lesa. Lidé na místě popsali, že se muž s rodinou do Klánovic přistěhoval před několika lety z Roudnicka, s manželkou prý měl ještě staršího syna. O možném motivu nechtěli spekulovat. Podle informací Aha! se měl zřejmě zastřelený Martin s vrahem znát. Měli spolu nevyřešené účty jde o odplatu? Policie průběh vyšetřování nechce komentovat. „Vzhledem ke skutečnosti, že jedním se zavražděných je dítě, nelze v tomto smyslu poskytovat podrobnější informace,“ uvedla.

Žádají o záznamy z kamer

Policie prosí o pomoc s pátráním. „Žádáme především motoristy s palubními kamerami, kteří projížděli v pátek mezi 7. a 17. hodinou okolím Klánovického lesa, aby nám poskytli své videozáznamy.“ Kdokoli by měl relevantní informace k případu, může zavolat na číslo 731 553 135 nebo napsat na e-mail: krpa.skpv.ook. podatelna@pcr.cz



Přečtěte si
Yvetta H
18. 12. 2023 • 12:02

Který netvor zastřelil to naprosto neškodné děcko? Stále to nedokáži pochopit. To je jako pomsta manželce nebo, co to znamená?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.