KRVAVÁ ALJAŠKA! 20 000 zmizelých lidí, UFO i sněžný muž | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

KRVAVÁ ALJAŠKA! 20 000 zmizelých lidí, UFO i sněžný muž

Tak tohle je onen Aljašský trojúhelník, kde se dějí záhadné věci.
Tak tohle je onen Aljašský trojúhelník, kde se dějí záhadné věci. (Foto Profimedia.cz)

O Bermudském trojúhelníku už jste nejspíš slyšeli. Mizející lodě a letadla, zvláštní chování kompasu, světla pod hladinou. Jenže málokdo už ví, že na severu Ameriky se ukrývá podobně záhadné území – Aljašský trojúhelník!

O podivné události v něm rozhodně není nouze! Je libo UFO, ztracenou celou vojenskou jednotku nebo sněžného muže, tzv. bigfoota? Tady jsou největší záhady této oblasti. Jde o příběhy, ze kterých tuhne krev v žilách a o krev tu nejspíš přišla řada lidí!

Po letadle ani stopa

V roce 1972 na sebe Aljašský trojúhelník poprvé připoutal pozornost veřejnosti, když v oblasti zmizelo letadlo i se čtyřčlennou posádkou! Ani po 40denním pátrání se nepodařilo najít nejen těla mrtvých, ale ani trosky stroje.

Zde jsou... Sněžní muži!

Yetti má bratrance z Aljašky, kde mu říkají bigfoot. Jeho údajné obří stopy nacházejí obyvatelé Severní Ameriky po desítky let! „Oblast má úplně úžasné životní prostředí, navíc bez neustálého narušování lidmi. Může se tam skrývat úplně cokoliv a jakkoliv velké!“ myslí si kryptozoolog Cliff Barackman.

Tajná základna UFO

Vysvětlení podivných jevů je mnoho. Někteří výzkumníci si myslí, že je oblast nabitá silnými elektromagnetickými vlnami. Místní ale mají jiné vysvětlení: UFO! „Viděl jsem na obloze létat trojúhelníkové objekty,“ přísahá jeden z obyvatel. „Mimozemšťané se mohou snažit špehovat naše vojenské technologie,“ tvrdí expertka na mimozemské civilizace Debbie Ziegelmeyerová.

Tajná základna UFO

Vyvražděná ves

Historie území, ze které zůstává rozum stát, se začala psát v 50. letech minulého století. Podle místních byla napadena a vyvražděna celá dědina! Na svědomí by to mělo mít neznámé stvoření podobné bigfootvi zvané Nantinaq (což je podle legend stvoření 2,5 m vysoké s tmavou srstí a drápy, které lehce kohokoliv rozervou). Od té doby se na místo neměl nikdo odvahu znovu nastěhovat.

20 tisíc pohřešovaných

Na území trojúhelníku se ztratilo a už nikdy nenašlo na 20 000 lidí! Mezi nejznámější případy patří horský průzkumník, který se s týmem vydal po stopách zmizelé ženy a... Sám se ztratil taky! Třeba v roce 2019 se »do země propadla« 43letá Shanna Omanová, která se z návštěvy kamarádky už nikdy nevrátila. A takhle by se dalo dlouho pokračovat...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.