Pavel Trávníček: Musel si pojistit životní kšeft | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pavel Trávníček: Musel si pojistit životní kšeft

Pavel Trávníček předtočil své vstupy na zámku Berchtold.
Pavel Trávníček předtočil své vstupy na zámku Berchtold. (Foto ara)

Přesně za týden čeká Pavla Trávníčka (73) moderování velké vánoční show z drážďanského fotbalového stadionu pro televize v německy mluvících zemích. Producenti se ale chtěli pojistit, pro případ, že by princ z Popelky onemocněl, a tak s hercem jeho vstupy raději předtočili dopředu.

Štáb za Trávníčkem přijel do Česka v polovině týdne. „Pavlovy vstupy jsme předtočii na zámku Berchtold. Sedí na trůnu jako pan král a uvádí na scénu jednotlivé hudební hvězdy,“ svěřila Aha! hercova manželka Monika (38). „Oni se tím Němci jistí, kdyby třeba Pavel onemocněl. Chápu je, ta show jde živě v televizích v Německu nebo ve Švýcarsku a kdyby se cokoliv stalo, jsou bez moderátora,“ dodala Monika Trávníčková s tím, že se její muž na natáčení precizně připravil. Levou zadní by měl tedy zvládnout i přímý přenos. „Mně se o tom všem noc co noc zdá. A každý ten sen se odehrává v němčině,“ směje se Trávníček, který bere velkou televizní nabídku zodpovědně. „Je pro mne velká čest, že si mne vybrali. Nesmím producenty ani diváky zklamat,“ říká herec, jehož v Drážďanech od začátku příštího týdne čekají náročné zkoušky na celou show. Deník Aha! bude u toho.

Šafránková netušila, jak moc ji Němci milují, říká Pavel Trávníček

Video se připravuje ...

Angelo Kelly ale i Češka Graf

Ve velké vánoční televizní show z drážďanského fotbalového stadionu vystoupí řada slavných německých hvězd, např. Angelo Kelly (41) ze slavné skupiny Kelly Familly, ale také jedna Češka, zpěvačka Lenka Graf (48). „Mám tu čest vystupovat v prosinci jako sólistka na reprezentativním adventním koncertu světoznámého sboru Dresdner Kreuzchor,“ prozradila deníku Aha! umělkyně, která je na německém trhu daleko známější než u nás.

Lidé popsali děsivé bydlení s Feninem. Trávníček má job snů! A stávka bude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.