Trávníček ve stopách Gotta: Davy v Německu šílí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Trávníček ve stopách Gotta: Davy v Německu šílí!

Pavel Trávníček bude moderovat velkou vánoční show.
Pavel Trávníček bude moderovat velkou vánoční show. (archiv P. Trávníčka)

Tak tohle se žádnému českému herci či herečce ještě nepovedlo! Pavel Trávníček (73) se stal čestným hráčem německého fotbalového klubu Dynamo Drážďany. A má to svůj důvod!

Právě na stadionu Dynama totiž bude princ z Popelky moderovat 21. prosince velkou adventní hudební show. „Půjde o velký adventní koncert, který pak odvysílají televize ve všech německy mluvících zemích,“ svěřil deníku Aha! Trávníček s tím, že jedním z hostů bude i slavný člen kapely Kelly Family Angelo Kelly (41). Na stadion se vejde 20 tisíc lidí a vypadá to, že bude vyprodáno.

Tři oříšky pro Popelku – kuriozity z natáčení nejslavnější české pohádky

Video se připravuje ...

Pavel Trávníček v rámci tiskové konference na stadionu dostal čestný dres se svým jménem a číslem, kterým je jeho věk. Obdržel také dort k 50. výročí natáčení kultovní pohádky Tři oříšky pro Popelku. Právě díky jubileu filmu režiséra Václava Vorlíčka (†88) je letos v německy mluvících zemích o Popelčina prince ve výslužbě nebývalý zájem.

Reflex podcast: Srovnání české a norské verze filmové Popelky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.