Setkání s extchyní Bohdalovou: Princ Trávníček v obležení žen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Setkání s extchyní Bohdalovou: Princ Trávníček v obležení žen

Pavel Trávníček v obležení svých žen - bývalá manželka Simona Stašová, Monika Trávníčková a extchyně Jiřina Bohdalová.
Pavel Trávníček v obležení svých žen - bývalá manželka Simona Stašová, Monika Trávníčková a extchyně Jiřina Bohdalová. (herminapress.cz)

Dostala na 55. ročníku festivalu Oty Hoffmana cenu a první gratulant byl bývalý zeťák. Jiřina Bohdalová (92) převzala Zlatou buřinku za zvláštní přínos v oblasti dětského filmu a vedle davu vděčných diváků jí vzdal hold i Pavel Trávníček (72).

Nejslavnější žijící princ z pohádky Tři oříšky pro Popelku byl v minulosti 5 let manželem Simony Stašové (68) a tím i Bohdalčiným zetěm. Pavel se tak po letech setkal i s exmanželkou před objektivy fotoaparátů.

Pyšná na kapradí

Simona přijela samozřejmě s mámou. Pokud byly mezi bývalými příbuznými nějaké spory, čas je už dávno odnesl v zapomnění. Bohdalová si vychutnávala svůj sváteční den. Zavzpomínala mimo jiné na postavy z večerníčku Pohádky z mechu a kapradí, které namluvila. „Jela jsem nedávno autem a pustila jsem si Křemílka a Vochomůrku. A řekla jsem si, že jsem to dělala dobře. Jsem na to pyšná,“ řekla za jásotu přihlížejících.

Simona Stašová: Musela jsem hrát, i když jsem měla v srdci bol

Video se připravuje ...

Čtyři manželky a tři děti

Po rozvodu se Simonou Stašovou si Pavel Trávníček vzal tanečnici Evu Štefkovou. Mají spolu syna Adama, s nímž se nevídá. Na třetí svatbě si v roce 2000 bral v hotelu Sen v Senohrabech provozní z divadla Skelet Lucii Vrbovou (46). S herečkou a dabingovou režisérkou Helenou Dytrtovou (61), kterou si nevzal, má syna Pavla (33), který se jako malý proslavil díky reklamě na kečup.

I principálka divadelního spolku Háta Olga Želenská (62) uvízla v princově síti. Na společné tři roky ale moc ráda nevzpomíná. Svou královnu našel Popelčin princ až na čtvrtý pokus. S Monikou Fialkovou (39), dnes Trávníčkovou, se vzali po 12 letech soužití v roce 2015 a syn Maxmilián (6) jim dělá samou radost.

Olga Želenská na pohřbu Jany Šulcové: Mám pocit jako před premiérou

Video se připravuje ...

Věčná Popelka

Pavel si v Ostrově hned taky ohřál svou polívčičku s nesmrtelnou Popelkou. „Ta pohádka je čistá. V roce 1973 neexistovaly žádné technické vychytávky, museli jsme to jaksi fyzicky absolvovat. A jak říkám ve své chystané autobiografii, všechno je pomíjivé, jen Popelka je věčná,“ usmíval se spokojeně herec.

Oživlá Popelka

Na zahájení festivalu přijela také německá milovnice pohádky Tři oříšky pro Popelku Jamin Grossmannová (21). Vlastnoručně si ušila róbu podle nejkrásnějších Popelčiných plesových šatů.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.