Stašová oženila mladšího syna: Kde byla Bohdalová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Stašová oženila mladšího syna: Kde byla Bohdalová?

Svatba vnuka Jiřiny Bohdalové Vojty Staše
Svatba vnuka Jiřiny Bohdalové Vojty Staše (Foto: D. Malík, J. Poláček, R. Klejch)

Konečně se dočkaly! Babička Jiřina Bohdalová (92) i maminka Simona Stašová (68) jsou štěstím bez sebe. Od soboty je v jejich rodině nová paní Stašová! Mladší vnuk Bohdalové Vojta Staš (28) totiž pojal za ženu svou snoubenku Helenku (26).

O jejich svatbě mluvila babička Jiřinka už na zahájení karlovarského festivalu. „Nebude to dlouho trvat! Možná už za týden to bude paní Stašová...“ tetelila se Bohdalová blahem na červeném koberci.

Dojatá maminka

I když to mohlo vypadat, že si dělá legraci, jako vždy upřímná herečka měla pravdu. Přesně týden od jejího prohlášení si Vojta a Helena řekli »ano« na Chvalské tvrzi v Horních Počernicích. Snoubenci zvolili církevní obřad v místním kostelíku.

Jiřina Bohdalová s vnuky na zahájení MFF KV: Bude svatba, chtěla bych ještě pravnouče!

Video se připravuje ...

Ženichova maminka Simona dohlížela na sebemenší detaily. „Když se jí něco nezdálo na kytici, okamžitě se ji vydala dotvořit ke své spokojenosti,“ svěřil Aha! jeden ze svatebních hostů. Stašové dělal garde režisér a rodinný kamarád Zdeněk Zelenka (68).

Šťastná babička

O Bohdalovou pak starostlivě pečoval její miliardář Ľubomír Focko (69), který se od herečky nehnul na krok a byl jí v tento den oporou. „Berou se, protože chtějí, ne že by museli. Ale pravnoučete bych se dočkala ráda...“ nechala se slyšet herečka. „Hlavně jim ale přeju, aby jim to vydrželo!“ dodala.

Simona Stašová: Musela jsem hrát, i když jsem měla v srdci bol

Video se připravuje ...

Staročeské tradice

Ženich měl na sobě modrý oblek a nevěsta zvolila sněhobílé šaty z dílny sourozenců Ponerových, které jen dokreslily její dokonalou postavu. Když novomanželé Stašovi po obřadu vycházeli z kostela, jejich kamarádi a blízcí dodrželi staročeské tradice, jako je házení rýže či rozbíjení talířů.



Přečtěte si
miroslava13
12. 7. 2023 • 10:45

Bohdalka tam měla svého přítele milionáře, o kterém nedávno v tv tvrdila, že ho vůbec nezná-to když byl v base a vyšetřovali ho z nějaké zlodějny!!!! A hele najednou ho už zase zná a dokonce s ní jde na svatbu vnuka???? Lhářka.

manunu
12. 7. 2023 • 08:25

Uživatel_5561580 Tchyně má kalhotový kostým světle béžové barvy.

Helena Kořítková
11. 7. 2023 • 20:20

když dodržovali tradice tak měli vědět, že v bílém má být pouze nevěsta, tchyně má bý t v jiné barvě ,

ELLA Průšová
11. 7. 2023 • 19:05

Bohdalová se byla někde napakovat, aby bylo na svatbě co jíst!

Wholds Wholds
11. 7. 2023 • 11:40

I even have made $17,180 only in 30 days straightforwardly working a few easy tasks through my PC. Just when I have lost my office position, I was so perturbed but at last I’ve found this simple on-line employment & this way I could collect thousands simply from home. Any individual can try this best job and get more money online going this article…..
.
.
Here►———————➤ crea­tewor­k.pa­ges.de­v/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.