Stašová (68) prozradila rodinné tajemství: Před svatbou přišla smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Stašová (68) prozradila rodinné tajemství: Před svatbou přišla smrt!

Simona prozradila rodinné tajemství
Simona prozradila rodinné tajemství (D. Kundrát, archiv Blesku)

Simona Stašová (68) ani rok a půl před sedmdesátkou neztrácí elán, a dokonce rozšířila rodinu o další členy. V létě oficiálně do rodiny přivítala manželku svého syna Vojty (28), a po smrti bratrance Patrika se také stará i o jeho dvě dcery.

Svatba jejího mladšího syna Vojtěcha Staše, která proběhla letos v červenci, byla pro Simonu Stašovou jedním z nejkrásnějších dnů v jejím životě. A udělala v ten den také zásadní životní rozhodnutí: rozhodla se totiž, že už se bude nadále obklopovat jen krásnými a pozitivními zážitky.

Simona Stašová: Musela jsem hrát, i když jsem měla v srdci bol

Video se připravuje ...

Nejvíc dojatá byla, když vedla svého syna k oltáři. „A také, když jsem viděla, jak se objímají moji dva synové a jaký mají výraz v očích,“ svěřila se Stašová pro iDnes.cz s tím, že se dojímala také u vtipného proslovu nevěstina bratra na adresu novomanželů nebo u společného tance s bývalým mužem a otcem ženicha Vojtěcha, hercem Pavlem Skřípalem (67).

A pak herečka při vyprávění vlastně mimochodem odhalila další důležitou věc, která se v jejich rodině stala. „Další zážitek byl, když hozenou svatební kytici od Helenky úplně náhodně chytila moje osmnáctiletá neteřinka Pavlínka, dcera od mého bratrance Patrika, který před třemi lety odešel. Obě dvě i s její sestrou Milou jsou teď tak trochu i moje dcery a často k nám ze Stockholmu do Prahy přijíždějí,“ prozradila herečka.

Jako svou třetí dceru teď bere i ženu svého syna Vojty. „Helenku znám už osm roků a je to dnes už moje nejmilejší dcera,“ dodala Simona Stašová, která se teď nejvíc ze všeho těší, až se jednoho dne stane babičkou. Vnoučata chce rozmazlovat a slibuje si, že bude ta nejlepší babička pod sluncem.

Bleskové zprávy: Utajená smrt otce Stašové! A konec Freimanové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.