Kubelková o jediné šanci, jak nezklamat dcery | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Kubelková o jediné šanci, jak nezklamat dcery

Iva Kubelková s dcerami Natálkou a mladší Karolínkou
Iva Kubelková s dcerami Natálkou a mladší Karolínkou (Profimedia.cz)

Čas teď dělí mezi tréninky StarDance, přenosy a moderování na Primě. Iva Kubelková (46) zatím na přípravu Vánoc nemá vůbec čas, což ji vůbec nenechává chladnou. Jede na plný plyn, a tak si skoro ani nevšimla, že se blíží konec roku. A nejen ona!

„Doma v Beskydech jsem nebyl snad čtvrt roku, takže víc než na materiální dárky se u stromečku těším na přátele a rodinu,“ řekl Aha! taneční partner Kubelkové, Martin Prágr (25). Slavnou brunetku sice partner Georg Jirásek (65) a dcery Karolína (14) s Natálií (19) chodí podporovat, Iva ale na své blízké teď čas nemá.

Iva Kubelková a Martin Prágr po 8. kole StarDance: Začíná přituhovat!

Video se připravuje ...

„Vždycky holkám vyrábím adventní kalendář z pytlíčků, do kterých jim něco koupím,“ prozradila Iva. „Jedinou šanci mám nakoupit to v neděli odpoledne, protože pak celý týden nemám ani hodinu volnou, a nechci tuhle tradici porušit,“ kroutila hlavou po přenosu Iva s tím, že cítí velkou psychickou únavu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.