Dana Morávková hvězdou sociálních sítí: Vlepila facku kolegyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dana Morávková hvězdou sociálních sítí: Vlepila facku kolegyni!

Zdena Valerii uštědřila pořádnou facku.
Zdena Valerii uštědřila pořádnou facku. (Foto – Instagram, TV Nova)

Ta sedla! V Ordinaci v růžové zahradě 2 se nyní odehrává jedno z největších dramat v její téměř 20leté historii! Bude se opět točit kolem manželů Suchých, které hrají Dana Morávková (52) a Jan Čenský (62).

Zdena přišla na další nevěru svého manžela Davida. Ten ji tentokrát podvádí s jejich společnou kolegyní Valerií, kterou ztvárňuje Veronika Lapková (31). Mnozí diváci zřejmě čekali, že se v tu chvíli Zdena promění v hromádku neštěstí a bude plakat v koutě. Opak je ale pravdou! Při setkání s Valerií se nerozpakuje a v recepci nemocnice jí rovnou jednu vrazí. Tenhle políček si Valerie za rámeček rozhodně nedá!

Ta sedla! Dana Morávková vlepila facku své sokyni a rázem je hrdinkou sociálních sítí

Video se připravuje ...

„Za všechny podváděné ženy! Pomsta není sladká, ale Suchá,“ zavtipkovala Dana ke scéně na svém Instagramu a stal se z toho okamžitě hit sociálních sítí. V dalším díle, který bude k dispozici na Voyo od 27. listopadu, bude mít válka Zdeny a Valerie ještě další pokračování.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.