Našla známá vdova novou lásku? Schůzka s exmilencem Čenským | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Našla známá vdova novou lásku? Schůzka s exmilencem Čenským

Pašekové a jejím synům dělal při procházce Prahou společnost herec Jan Čenský
Pašekové a jejím synům dělal při procházce Prahou společnost herec Jan Čenský (Koláž BLESKsport)

Od tragické smrti hokejisty Dušana Paška (†37) uběhlo již 26 let. Trvalo dlouhou dobu, než se jeho manželka Ľubica Pašeková (63) z nečekaného skonu vzpamatovala. Nyní to však podle nových snímků vypadá, že skutečně dokázala jít dál. Úsměv na tváří jí navíc dokáže vykouzlit herec a moderátor Jan Čenský (62).

Dodnes nevěří tomu, že si Dušan Pašek smrtelné zranění způsobil sám. Po prostřelení hlavy vlastní legálně drženou pistolí se úmrtí klasifikovalo jako sebevražda. Takový závěr ale Ľubica Pašeková dodnes odmítá. „Sebevraždu určitě nespáchal! Čekala jsem, že po tak dlouhé době se pravda ukáže a někdo přeci jen promluví, ale bohužel se tak do dnešního dne nestalo,“ uvedla loni pro slovenský server Šport 24.

Jan Čenský o ideální ženě: Musí mít čistou duši a tajemství!

Video se připravuje ...

Synovi Dominikovi byly tehdy pouhé dva roky. Mladšího syna Sebastiána počala s hudebníkem Jurajem Burianem. Dvojice sourozenců nedávno vyrazila s maminkou do Prahy. Doprovod Ľubice dělal ještě herec Jan Čenský. Čtveřice se zvěčnila na snímku u Vltavy a rázem se začalo spekulovat, jestli tam nejde o něco víc...

„Jsem zamilovaná, ale pouze do svých synů. A ještě do Prahy. Jezdím sem minimálně dvakrát do roka a mám tu spoustu známých,“ vysvětlila výše zmíněnému serveru Ľubica, která s Čenským natáčela na konci 80. let seriál Dlouhá míle. Tehdy jiskra mezi nimi skutečně přeskočila. „Není žádným tajemstvím, že jsme spolu kdysi chodili. Po rozchodu jsme však zůstali přátelé a znají ho i moji synové. Je to skvělý a vtipný člověk,“ udala vše na pravou míru Pašeková.



Přečtěte si
xviktorie
28. 3. 2024 • 15:17

Dušan mladší ještě žije??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.