Doktor Pusenský zpátky v Ordinaci! VELKÝ NÁVRAT PO TĚŽKÉ NEMOCI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Doktor Pusenský zpět v Ordinaci! VELKÝ NÁVRAT PO TĚŽKÉ NEMOCI

2023: Na place se potká s novými kolegy. Do seriálu se vrací po 12 letech.
2023: Na place se potká s novými kolegy. Do seriálu se vrací po 12 letech. (Foto TV Nova, Facebook)

Jeho šarmu podlehla nejedna divačka! Milan Bahúl (63) se jako doktor Pusenský alias Pusáč po dlouhých 12 letech vrací zpátky do Ordinace v růžové zahradě. A skoro není k poznání!

Pusáč byl velmi oblíbený a jeho konec v seriálu diváky opravdu zasáhl. Přání fanoušků byla nakonec vyslyšena a Milan se konečně vrací! Už ne jako doktor, teď je z něj vážený profesor. Jak přesně zamává s dějem, se teprve ukáže. Se svými původními kolegy se ale už nesetká. „I když se tu parta úplně změnila, jsem moc rád, že jsem se vrátil na místo činu,“ přiznal herec.

Bára Munzarová nechala manžela i dceru doma: S kým si užila Anděla Páně!

Video se připravuje ...

Sám herec také vypadá o dost jinak než před lety. Trápily ho totiž vleklé zdravotní problémy a zanechaly na něm stopy. „Jsem po náročné operaci a intenzivně rehabilituji, dostávám se zpátky na nohy. Už se chci pomalu k herectví vracet a mám radost, že první příležitostí je právě Ordinace v růžové zahradě,“ uvedl herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.