Ljuba Krbová o perných chvílích v Ulici: Byla jsem jak spráskaný pes | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ljuba Krbová o perných chvílích v Ulici: Byla jsem jak spráskaný pes

Ljuba Krbová
Ljuba Krbová  (TV Nova)

Není to tak dlouho, co se herečka Ljuba Krbová (65) rozhodla zvolnit a na chvíli si od seriálu Ulice odpočinout. Za 18 let, co ji natáčela, toho prožila spoustu. O těch nejtěžších chvílích nyní promluvila.

Scenáristé její postavě, Aničce Liškové, napsali do scénáře boj s psychickými problémy, potom, co se dozvěděla, že její seriálový manžel čeká dítě s jinou ženou. Jako herečka se toho zhostila skvěle. Sama však uvedla, že šlo o nejtěžší natáčení, které v Ulici prožívala.

Ljuba Krbová prozradila, co čeká Aničku v nové řadě Ulice! Bude to konečně láska!

Video se připravuje ...

„Na Ulici je vzácné, že se vždycky zabývá nějakým sociálním problémem, kdy se třeba člověk dostane do nějaké psychické krize, že se to může stát každému, a my jsme tehdy chtěli divákům ukázat, že je dobré vyhledat nějakou pomoc, a stála jsem o to, aby se to natočilo co nejvěrohodněji, a to si prostě musíte trochu pustit dovnitř a vím, že to bylo hodně těžké natáčení, že jsem pokaždé odjížděla jako spráskaný pes,“ vzpomíná Ljuba a dodává: „To jsem přicházela domů a říkala svému muži: Mluv na mě, ale prosím, nechtěj odpovědi, budu jen pasivně přijímat, mám dneska dost,“ svěřila herečka, která se těší, že přijde čas, kdy se do Ulice zase vrátí. Mezitím se však kromě jiných pracovních projektů chce věnovat také svým dvěma vnukům a užít si roli babičky.

Ljuba Krbová: Mládnu díky obličejopvé józe a funguje to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.