Zpěvačka Christina Aguilera (42): Mám čtyři body G a šikovný jazyk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zpěvačka Christina Aguilera (42): Mám čtyři body G a šikovný jazyk

Christina Aguilera se svlékla.
Christina Aguilera se svlékla. (Profimedia.cz)

S věkem roste apetit, minimálně ten sexuální. Možná ne u každého, ovšem v případě Christiny Aguilery (42) to platí bezezbytku. Začala prodávat lubrikační gely, otevřeně hovoří o masturbaci a teď k tomu nafotila velmi žhavé snímky. Do očí jí koukat určitě nebudete...

Svou chvíli slávy v hudebním průmyslu má už dávno za sebou, a tak se teď zpěvačka a máma dvou dětí dala na tenký led. Namísto koncertních hal vystupuje vedle blackjacku a rulety v Las Vegas a navíc začala fušovat do obchodování se sexuálními pomůckami. Prodává lubrikanty, které na sobě sama zkouší.

Co má ráda v posteli

„Každá vagína je jiná. A já tu svou znám za dvaačtyřicet let opravdu dobře,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro magazín Glossy. „S věkem se mi otevřely čtyři body, díky nimž dokážu velice rychle dosáhnout orgasmu.“ Aguilera chce prý podpořit ženy, aby se nebály mluvit o intimitě. Stala se proto spoluzakladatelkou a tváří značky Playground, která vyrábí lubrikační gely.

„Kdyby vám to nic jiného nepřineslo, jsou to vitamíny pro vaše citlivé partie. Lubrikanty jsou vyrobené z přírodních látek a bylinek,“ vysvětluje s tím, že všechny produkty, které prezentuje, má na sobě ozkoušené. Takhle bez okolků ovšem nemluví pouze o masturbaci. V jiném rozhovoru prozradila, že v posteli jí nejvíc baví orální sex. „Myslím, že jsem v něm fakt dobrá. Znám spoustu citlivých míst, které možná nezná ani sám můj muž,“ směje se.

Christina Aguilera zpívá v nové Disney pohádce Mulan: Stejně jako v původní animované verzi, kdy jí bylo 16

Video se připravuje ...

Zdá se, že jí nový byznys bude vydělávat možná víc než samotný zpěv. Ustoupila totiž od velkých koncertů a aktuálně vystupuje v luxusním kasinu. Aby na svou show nalákala co nejvíc lidí, nafotila sexy snímky. Dost možná tak valnou část publika budou tvořit muži...

Nechci být hubená!

Christina se během svého života neustále potýká s váhovými výkyvy. A přestože její postavu propírala média horem dolem, nikdy prý nechtěla být úplně štíhlá. „Když mi bylo 21, začala jsem se zakulacovat. A líbilo se mi to, hlavně můj zadek,“ tvrdí. I tak si figuru musí trochu udržovat, aby se to celé nevymklo kontrole. Drží proto tzv. duhovou dietu, která spočívá v tom, že během dne konzumuje potraviny pouze v jedné barvě. Kromě toho omezuje cukr, polotovary a pravidelně cvičí jógu a chodí boxovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.