Poslední sbohem Přenosilové (†76): Proč nepřišla blízká kamarádka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Poslední sbohem Přenosilové (†76): Proč nepřišla blízká kamarádka?

Hvězdy české populární hudby (zleva) Yvonne Přenosilová, Eva Pilarová, Pavlína Filipovská, Marta Kubišová.
Hvězdy české populární hudby (zleva) Yvonne Přenosilová, Eva Pilarová, Pavlína Filipovská, Marta Kubišová. (Foto: archiv Bleslu)

Desítky kolegů a přátel se v obřadní síni Nového židovského hřbitova na Žižkově loučily se zpěvačkou, baronkou Yvonne Přenosilovou (†76). Kamarádka z nejvěrnějších ale chyběla. Marta Kubišová (80) za ni raději zapálila svíčku v bezpečí svého domova.

Každý týden si pravidelně volaly a nadávaly spolu na život, čímž se jim oběma vždy ulevilo. Bohužel už si naše dvě pěvecké legendy nezavolají... 

Petr Janda na pohřbu Yvonne Přenosilové

Video se připravuje ...

Poslední telefonát

„Naposledy jsem s Yvonne mluvila deset dní před její smrtí. Byl to úplně normální telefonát. Vůbec mi neřekla, že ji čeká nějaká operace. Byla jsem z toho hodně zaskočená,“ prozradila deníku Aha! Kubišová, která se až po Yvonnině smrti dozvěděla, že její kamarádka měla nádor na plicích a prodělala onkologickou operaci. Na poslední cestu ji ale Marta nevyprovodila.

„Z bytu vycházím jen ráno a večer, kvůli počasí. Bojím se, abych sebou někde nesekla. V mém věku už musí být člověk opatrný,“ svěřila se zpěvačka. „Ale budu na ni myslet a rozloučím se s ní po svém,“ řekla Aha! Kubišová ještě před samotným pohřbem.

Václav Krejčí na pohřbu Yvonne Přenosilové

Video se připravuje ...

Budou tam spolu

„Poslední dny myslím na to, jak jsem před pár lety doprovázela Yvonne na pohřeb jejích rodičů. Jsou také uloženi na stejném místě, kde sama spočine. Tak tam budou spolu...“ uzavřela smutně Marta, která se ze ztráty své kamarádky stále nemůže vzpamatovat.



Přečtěte si
ELLA Průšová
15. 9. 2023 • 13:49

Hlavně, že se mohl opět předvést Drobný, ten určitě říká, že ji znal už od mala! Vlezlej hnus od jakživa, Drobný!
Takový povl sis na pohřbu nezasloužila! Ty si byla dobrá holka!

fany22
15. 9. 2023 • 07:31

Chodit na pohřby není žádná povinnost.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.