Česko už zná vítěze soutěže Muž roku 2023! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Česko už zná vítěze soutěže Muž roku 2023!

S trojicí vítězů zapózoval i prezident soutěže Muž roku David Novotný.
S trojicí vítězů zapózoval i prezident soutěže Muž roku David Novotný. (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Dvanáct urostlých fešáků svedlo klání o titul Muž roku v Náchodě v Městském divadle Dr. J. Čížka, slavnostní večerem provázeli Lenka Špillarová a Karel Voříšek. Finalisté se porotě složené ze známých tváří předvedli nejen oblečení, ale i ve spodním prádle. Kdo nakonec vyhrál?

 

Mužem roku 2023 se stal třiadvacetiletý František Knobloch, který studuje hned dvě vysoké školy - práva a přírodní vědy! Aby toho neměl náhodou málo, současně pracuje coby holistický poradce na soukromé klinice. 

Muž roku František Knobloch: Co řekl po svém vítězství?

Video se připravuje ...

Slavnostní večer v Náchodě samozřejmě nebyl jen o soutěžení. Na pódiu s písní na rtech vystoupil Petr Kotvald, Heidi Janků, Leona Machálková nebo Jitka Zelenková. A známé tváře nechyběly ani v samotné porotě! Body svým favoritům přispívaly například herečky Kateřina Macháčková či Veronika Žilková, nechyběla ani legendární hlasatelka Saskia Burešová či cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová

Saskia Burešová v porotě Muže roku 2023:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.