Svěrákova múza z Kolji Šuvadová: ZATKLI JI VE VATIKÁNU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Svěrákova múza z Kolji Šuvadová: ZATKLI JI VE VATIKÁNU!

Slovenská herečka je stále sexy.
Slovenská herečka je stále sexy. (Foto Aha! – Tonda Tran, ara)

Vznik nového filmu režiséra Marka Dobeše (52), který je podepsaný pod scénářem filmu Kajínek nebo první verzí Jana Žižky, málem vyvolal diplomatický incident! Svůj nový snímek Ďáblova sbírka s hvězdou Kolji Silvií Šuvadovou (50) totiž točil tajně ve Vatikánu!

Avšak nepočítal s tím, že mezi turisty jsou inkognito i příslušníci tajné policie. Ti režiséra i s herci v čele se Silvií okamžitě zatkli. „Mě i herce odvezli na stanici, tam nás všechny nás vysvlékli, prohlíželi si naši záznamovou techniku a prověřovali nás,“ prozradil Dobeš.

Falešné těhotenství

Důvěryhodnosti štábu před vatikánskou policií nepomohl ani fakt, že Šuvadová ve filmu hraje těhotnou, a při prohlídce se zjistilo, že její břicho je falešné. „To už byli hodně podezřívaví. Dusili nás dlouho. Měli jsme také herce oblečeného za kardinála, což se ale ve Vatikánu nesmí. Celý kostým z Barrandova nám zabavili. Jediné, co vrátili, bylo to falešné těhotenské břicho,“ posteskl si Dobeš. „Dodneška tak mám v depozitu ve Vatikánu výbavu, včetně masivního pozlaceného kříže, kterou jsem musel zaplatit,“ dodal pobaveně.

Zemřela herečka Jana Altmannová († 77)

Video se připravuje ...

Prosí o pomoc

Snímek už je ale naštěstí natočení a čeká jej postprodukce. Protože se ale jedná o nezávislý film, Dobeš prosí své příznivce přes crowfundingovou kampaň na Startovači o pomoc.

Smlouva s Hitlerem

Mysteriózní snímek pojednává o pátrání po ztracené umělecké sbírce Adolfa Hitlera, která je ukryta někde na území Česka. Film s prvky černé komedie ale vznikal i v Hitlerově Orlím hnízdě nebo právě ve Vatikánu. „Ve filmu svou roli hraje sekta, která se snaží zamlžit existenci takzvaného Říšského konkordátu, což je skutečná a dodnes platící smlouva mezi Vatikánem a nacistickým Německem,“ vysvětluje režisér, proč si ani o oficiální povolení nežádal.

Připomeňte si nejslavnější role Libuše Šafránkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.