Pamatujete krásku z Kolji? Silvia Šuvadová přišla o všechny peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pamatujete krásku z Kolji? Silvia Šuvadová přišla o všechny peníze

Silvia Šuvadová obětovala dva a půl roku péči o otce
Silvia Šuvadová obětovala dva a půl roku péči o otce (Archiv)

Rok po smrti milovaného otce přišla slovenská herečka Silvia Šuvadová (50), kterou čeští diváci znají jako sexy violoncellistku z oscarového filmu Kolja, s velmi bolestivým přiznáním. Péče o nemocného tatínka ji stála veškeré úspory! Požádat o pomoc státu se zpočátku styděla.

Její otec Igor trpěl silnou cukrovkou a od roku 2017 bojoval s vážnými problémy se srdcem. V únoru téhož roku musel dokonce pod kudlu. V Národním ústavu srdečních a cévních chorob podstoupil angioplastiku neboli rozšiřování cév.

Obětavá dcera

Silvia se o něj od té doby příkladně starala, dokonce si ho nastěhovala i domů. „Tatínek je ZTP, těžko chodí, nevidí dobře a nemá dobrou motoriku,“ prozradila pro média Šuvadová ještě v roce 2020. Svému otci obětovala několik let svého života, ale nelituje, i když jí to stálo veškeré peníze. „Nejdříve jsem se styděla říkat si o pečovatelský příspěvek, ale když jsem přišla o úspory, šla jsem na úřad a dva a půl roku jsem byla oficiální chůva svého táty. Nejkrásnější období mého života. Dávalo ten největší smysl,“ nechala se slyšet herečka a obětavá dcera.

Divně nastavený svět

Pomocnou ruku sice dostala, ale... „Jednou mi zavolal jeden známý člověk a chtěl mi pomoct. Měl pro mě nějakou online práci, protože jsem prý špatně dopadla, nejhůře ze všech celebrit. Protože jsem se starala o tátu,“ posteskla si Silvia. „Tehdy jsem si sedla na lavičku a přemýšlela nad tímto světem, jak jsme si ho zvláštně nastavili...“ dodala herečka s magicky modrýma očima.

Českej biják: Kolja

Video se připravuje ...

Nahá sváděla Trojana

Po úspěchu Kolji byl o charismatickou Slovenku zájem i v USA. Ve filmu Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) ztvárnila ruskou modelku. Čeští diváci ji mohli vidět dokonce i nahou – v právě reprízované minisérii ČT Ďáblova lest (2009), kde sváděla Ivana Trojana (59). Na Slovensku se objevila naposledy na obrazovkách v reality show Farma (2018). Poté se už tato milovnice jógy plně věnovala spirituálnímu rozvoji, a hlavně péči o těžce nemocného otce.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.