Zmalovaná Kuchařová: Záhadné rituály s Janečkovou Liliou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Zmalovaná Kuchařová: Záhadné rituály s Janečkovou Liliou

Táňa Kuchařová
Táňa Kuchařová (instagram.com)

Je sice sama, zato má však modelka Taťána Kuchařová (35) více času na sebe, čehož taky plně využívá. Momentálně se soustředí na své nitro a psychickou pohodu. K tomu jí dopomáhají i ezo akce, které mají na modelku zjevně blahodárný vliv.

Dramatický rozvod s Ondřejem Brzobohatým se protáhl, a to včetně sporů, které konec manželství provázely. Není proto divu, že se náročné období na modelce podepsalo, především pak po psychické stránce. Proto se nyní rozhodla více pečovat o sebe a svou vnitřní pohodu. Zdrojem pozitivních myšlenek i činů je pro Taťánu překvapivě ezoterika, ke které si po vzoru svých kolegyň z branže našla cestu.

Jedna taková akce proběhla v minulém týdnu. A protože je modelka ráda v kontaktu s lidmi, vyzvala i své příznivce, aby se ezoterické události též zúčastnili. „Opět proběhnou saunové rituály, páteční večer bude navíc zasvěcen cestopisné přednášce o Bhútánu, které se ujme skvělá Lilia Khousnoutdinova. Těšit se můžete na jógu, kakaovou ceremonii, skvělé jídlo a pití a hlavně se bude tančit,“ informovala své fanoušky na sociální sítí a pochlubila se i videem z festivalu Highlight, kde podstoupila ozdravné procedury, zkusila ecstatic tanec a neobešla se ani bez pomalovaného obličeje jako správná ezo-žínka.

Kuchařová v církevní žalobě napadá exmanžela! Ondřej Brzobohatý kontruje: Ano! Rád se převlékám za ženu! »Je to hra! Nic víc!«

Video se připravuje ...

Atmosféru festivalu poodhalila na svém instagramovém profilu a nutno dodat, že své fanynky opravdu oslovila. Festivalová nálada při dobrém počasí plná tance, pestrého programu a zakončena u táborového ohně má evidentně něco do sebe…



Přečtěte si
AHel
18. 8. 2023 • 12:22

Už jí hrabe....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.