Boudová jako druhá Houdová? Našla se v koučinku a prchá na Bali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Boudová jako druhá Houdová? Našla se v koučinku a prchá na Bali!

Nela Boudová
Nela Boudová (Instagram)

S celebritami, které jezdí na indonéský ostrov Bali za seberozvojem, se v poslední době roztrhl pytel. Ostrov má evidentně své kouzlo, které láká lidi, co se rádi propojují s přírodou a čerpají z ní energii. Mezi těmi neznámějšími tvářemi je bezesporu modelka Helena Houdová (42), nad jejímiž rozumy mnozí spíše kroutí hlavou. Nyní se na ostrov rozhodla vydat i herečka a dabérka Nela Boudová (54).

O letní prázdniny bude mít Nela Boudová napilno. Ke své herecké profesi připojila i koučink. Své znalosti by ráda zúročila na ostrově Bali alias Mekce lektorů a průvodců na cestě k sebepoznání. Nejprve však herečka musí splnit závazky v Česku.

Nela Boudová a Jan Tuna v 7 pádech Honzy Dědka: Jak se dali dohromady?

Video se připravuje ...

„Léto budu částečně trávit hraním, mimo jiné na letní scéně Divadla Kalich, kde máme představení Úhlavní přátelé a Můj nejlepší kamarád. Také budu pracovat v rámci koučinku, protože mám dlouhodobé klienty. Cestovali jsme dost, takže budeme spíš po Čechách a na chalupě," prozradila herečka v rozhovoru pro web Super.cz.

Cestě na ostrov Bali, který ji uhranul, ale neodolala. Dokonce začala uvažovat nad tím, jaké by to bylo, kdyby na moment opustila rodnou zem. „Dokážu si představit, že bych určitou dobu ráda žila někde jinde. Proto jedu podívat na Bali, kam bych ten další rok chtěla jet se svými klientkami na koučovací kurz," svěřila se Nela Boudová.

Nela Boudová vesele o úletu s »vagirouškou«: Pozvání na rande i na hotel od boháče!

Video se připravuje ...

Svůj styl koučinku by ale nerada porovnávala s tím Heleny Houdové, která je proslulá svými radami z oblastí tantrických učení, lásky i mezilidských vztahů. „Já myslím, že moje kurzy jsou něco úplně jiného. Ale je to prostě tak, že každý to má dělat podle své chemie. Já to mám postavené na větší racionalitě, ale samozřejmě nepopírám inteligenci vesmíru. Já oceňuji všechny lidi, kteří na sobě chtějí pracovat," vysvětlila své postupy Nela Boudová.



Přečtěte si
zuzakirsch
6. 7. 2022 • 15:48

Už chápu Tunu, že tohle nerozdejchal.

Kosodrevinka
6. 7. 2022 • 14:08

Ja bych s Nelou na Bali šla, úžasná sranda by byla, ješte úžasnejší super parta by se vytvorila,

na celý rok energie za tonu,
bych si jasne dovlekla domů⛷­️⛷️⛷️😄­🌅🌅🏖️🍓🍒­🍉🍀🍀🍀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.