Nečekaná proměna Stehlíkové: Tohle je šedá myška Karla z Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nečekaná proměna Stehlíkové: Tohle je šedá myška Karla z Ulice!

Markéta Stehlíková
Markéta Stehlíková (Hair studio Honza Kořínek)

Tohle že má být šedá myška policitska Karla z Ulice? Ale ano! Herečka Markéta Stehlíková (39) nafotila své zatím nejodvážnější fotky. K extravagantnímu a sexy focení ji oslovil její kadeřník Honza Kořínek a udělal z ní tvář své nejnovější kolekce.

Pro Markétu to byla výzva, ale zároveň obrovská panika. „Upřímně, kdyby nás s Honzou nepojilo přátelství a nebyla mezi námi důvěra, nikdy bych do takového focení nešla. Neměla bych odvahu,“ přiznává oblíbená herečka.

S kůží na trh

„Potřebovala jsem si to sama v sobě srovnat. Vědět, proč to dělám, co je účelem. Původně jsme se bavili v týmu o úplných aktech, ale nakonec jsme udělali tento krásný kompromis. Myslím, že i tak jsem odhalila dost,“ usmívá se Markéta. Příprava na focení trvala vcelku dlouho a herečka ji vzala poctivě. „Věděla jsem, že půjdu s kůží na trh, takže jsem se snažila dát co nejvíce do kupy, vynechala jsem alkohol, lehce upravila jídelníček a přidala cvičení. Chtěla jsem se cítit dobře a vědět, že mi ty titěrné malinké oblečky padnou,“ vysvětluje. V kolekci úspěšného pražského kadeřníka mění image, v každé sérii fotek je k nepoznání.

Markéta Stehlíková: V nové sezóně Ulice bude možná rvačka s Monikou Farskou

Video se připravuje ...

Přijde sprcha?

„Chtěli jsme vyprávět příběhy jedné ženy, která má ale mnoho svých podob, poloh a tváří. Já sama jsem si to při focení nastavila v hlavě a snažila se ukázat, co všechno může být skryto v jedné osobnosti. A přiznám se, že v tu danou chvíli jsem se cítila vlastně skvěle,“ říká seriálová Karla, která se stáhla do svého světa spolu s týmem, s nímž se cítila v pohodě. „Když jsem pak viděla fotky, myslím, že se to povedlo. Některé moje polohy mě lehce překvapily – ale řekla jsem si – i to jsem já,“ dodává Markéta, která se už předem připravovala na reakce okolí i veřejnosti. „Upřímně jsem zvědavá, co přijde teď, když jdou fotky a naše práce ven – jsem napnutá. Moc se těším ale zároveň si tam někde vzadu říkám, že může přijít i studená sprcha. Tak uvidíme,“ uzavírá Stehlíková, která se opět vrací k natáčení seriálu Ulice. Navíc ji v září čeká další premiéra v Činoherním klubu.

Co bude s Karlou?

Karla Marečková v podání Markéty Stehlíkové vstoupila poprvé do Ulice začátkem roku 2017. Osudové se pro ni stalo setkání s Márou (Kryštof Rímský), do kterého se zamilovala. Prošli si nejednou těžkou zkouškou, např. když se Márovi ztratil táta, ona sama nemohla dlouho otěhotnět, adoptovali malého sirotka Vojtu nebo Mára zabředl do nekalých kšeftů a dluhů. Momentálně jsou před rozvodem, neboť Mára se nemůže vyrovnat s tím, že mu byla nevěrná...

Adéla Gondíková: Pro mě je tou největší femme fatale můj muž

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.