Synové Vladimíra Dlouhého (†52) Jan a Jiří: Museli se porvat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Synové Vladimíra Dlouhého (†52) Jan a Jiří: Museli se porvat!

Matěj (Jan Dlouhý) - vlevo- a Marek (Jiří Dlouhý) - vpravo - se poperou.
Matěj (Jan Dlouhý) - vlevo- a Marek (Jiří Dlouhý) - vpravo - se poperou.  (TV Nova)

O tom, že jablko nepadlo daleko od stromu a dvojčata Jan a Jiří Dlouzí (16) podědili po otci Vladimíru Dlouhém (†52) obrovský herecký talent, se mohou diváci TV Nova přesvědčovat každý podvečer v seriálu Ulice. Nyní ovšem mezi jejich postavami došlo k rozepři, kdy tekla krev!

Již 19. sezonu odstartoval oblíbený seriál pěkně zostra. Hned zkraje nového školního roku tam totiž došlo k výměně názorů mezi postavami bratrů Dvořákových, kvůli které dokonce poteče krev. Právě zmíněné bratry ztvárňují dvojčata Jan a Jiří Dlouzí, kteří jsou díky svému herectví označováni za výjimečné talenty. A jak svorně tvrdí, hrát vyhrocený bratrský konflikt pro ně těžký úkol rozhodně nebyl.

Mezi bratry a syny Vladimíra Dlouhého v seriálu Ulice dojde k potyčce kvůli spolužačce a poteče krev.

Video se připravuje ...

První akční scéna

„Já se moc těšil. Byl jsem rád, že se ukáže i negativní stránka těchto dvou. Jak se bráchové, kteří se před vším vždy vzájemně podrží, dokážou i surově pohádat,“ přiznal Honza v rozhovoru pro televizi Nova a naznačil, že s tím mají s bratrem své zkušenosti. „Potyčka v tělocvičně byla naše první více akční scéna. Moc mě těší, že si mohu takhle někdy zatočit i v exteriérech,“ dodal Jirka.

Tento týden v Ulici: Milošův trapas, Vítkova žárlivá scéna a krizová situace ve škole

Video se připravuje ...

KTERÝ JE KTERÝ?

I když jsou dvojčata, rozeznat je od sebe není až tak těžké. Jiří je vyšší a má delší vlasy, Jan jako by vypadl z oka svému zesnulému otci. Má stejný hlas i styl mluvy. „Lidi mě s ním hodně srovnávají,“ přiznal Honza.



Přečtěte si
Růžena Karásková
14. 9. 2023 • 09:47

Obrovský herecký talent mělo více mladších herců a neměli populární rodiče...dvojčata zatím NIC ohromujícího nepředvedla, na rozdíl od dět.rolí ostatních z Ulice....

katule
13. 9. 2023 • 04:23

Nadherni kluci 💖

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.