Kristýna Hrušínská 10 měsíců po porodu: Vrací se do Ulice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kristýna Hrušínská 10 měsíců po porodu: Vrací se do Ulice!

Kristýna Hrušínská s Miluší Šplechtovou v seriálu Ulice.
Kristýna Hrušínská s Miluší Šplechtovou v seriálu Ulice. (TV Nova)

Z nekonečného seriálu Ulice zmizela Kristýna Hrušínská (38) letos na jaře. V té době byla už pár měsíců na mateřské dovolené se synkem Jakubem. Teď se ale rozhodla do seriálu vrátit, aby jako Vanda zabránila rozvodu s Luďkem v podání Vasila Fridricha (47).

Deset měsíců od narození synka Kubíčka se dcera Jana Hrušínského (68) a Miluše Šplechtové (65) vrací do práce. „Na natáčení už jsem se moc těšila. Kolegové mi občas posílali fotky z natáčení a ze zákulisí, což bylo příjemné. Jsem ráda, že jsem zase zpět,“ řekla Hrušínská.

Tento týden v Ulici: Vanda zaútočí, Vojta nachytá svého tátu a Gábina řeší rodinné problémy

Video se připravuje ...

Od března se v seriálu o její Vandě jen mluvilo, protože jen pár dní po svatbě s Luďkem odjela tajně do Rakouska vydělat peníze, které prohrála v kasinu. Luďkovi tehdy namluvila, že musí odletět do Kanady kvůli dodatečnému dědickému řízení po tátovi. Když se její muž dozvěděl pravdu, podal žádost o rozvod. Nyní se Vanda vrací z Rakouska, aby o něho naplno zabojovala.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.