Náhlá smrt otčíma Jaromíra Hanzlíka: Infarkt během natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhlá smrt otčíma Jaromíra Hanzlíka: Infarkt během natáčení!

Jaromír Hanzlík
Jaromír Hanzlík (Blesk:foto CNC: Marek Patek, Pavel Machan, David Kundrat, Martin Hykl)

Herec Vladimír Hrubý proslul zejména rolí hlavy moravské rodiny v komediích Šéfe, vrať se a Šéfe, jdeme na to. Málokdo ovšem ví, že byl také otčímem Jaromíra Hanzlíka (75). Osud mu bohužel mnoho času na tomto světě nedopřál, zemřel náhle během natáčení filmu ve věku pouhých 62 let!

Snímek režiséra Víta Olmera s názvem Páni Edisoni se točil v letním vedru a představitel dědy Roubánka skonal na infarkt přímo na place. „Měli jsme ho velmi rádi. Byl to velmi zábavný, lidský, pohodový a fajn člověk. Patřil do staré gardy herců. Byl svým způsobem výjimečný, takový typ jako on prostě nebyl. Jeho smrt nás všechny zaskočila,“ svěřil se webu Prima Ženy režisér, který proto musel předělat scénář. A jak vzpomíná na svého otčíma již zmiňovaný Jaromír Hanzlík?

Taková normální rodinka – první český sitcom

Video se připravuje ...

„Když mi byly tři roky, rodiče se rozvedli a máma si vzala herce Vladimíra Hrubého, což byl výrazný figurkář, nikdy nehrál velké role. Byl v angažmá u E. F. Buriana a odtud odešel k panu Werichovi do Divadla satiry, později Divadla ABC. Jako kluk jsem tam za ním chodil a viděl jsem ta slavná představení s předscénami Werich–Horníček. Tam jsem se poznal s panem Horníčkem a jeho synem Honzou. Velmi intenzivně jsme se kamarádili a docházel jsem do rodiny Horníčků až do okamžiku, kdy Honza nešťastnou náhodou opustil tenhle svět,“ odkryl soukromí herec v rozhovoru pro Týdeník Rozhlas.

Neskutečně uvolněný a vtipný Jaromír Hanzlík: Záhada jeho smokingu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.