Zemětřesení v ULICI: Vondráčková i nová znělka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zemětřesení v ULICI: Vondráčková i nová znělka!

Lucie Vondráčková už na podzim v Ulici
Lucie Vondráčková už na podzim v Ulici (TV Nova, Martin Hykl)

Novou znělkou odstaruje po prázdninové pauze oblíbený seriál TV Nova již svou 19. sezonu. S ní vstoupí do děje nejen staronové postavy, ale i jedna zbrusu nová v podání Lucie Vondráčkové (43)!

Hned od začátku podzimu se tak herečka a zpěvačka stane součástí rodiny nekonečného seriálu, když do děje vstoupí jako Soňa Čechová. Podle zjištění Aha! zasáhne do osudů většího množství stávajících hrdinů a hrdinek. Jsem jako vítr „Jsem si jistá, že diváky okamžitě zaujme a nenechá je chladnými. Lucčina Soňa vnese mezi známé uliční postavy nový vítr a celkem razantně rozpohybuje dění kolem nich,“ slibuje kreativní producentka Ulice Silvia Klasová s tím, že diváci se mají určitě na co těšit. Rozhodně nepůjde o žádnou epizodní roli. „Mohu slíbit, že s Lucií Vondráčkovou počítáme po celou devatenáctou sezonu,“ dodává kreativní producentka. Vondráčková si tak poprvé zkusí velkou seriálovou roli. Doteď se výrazněji objevila jen v seriálech Rodinka nebo v nových dílech Nemocnice na kraji města.

Finále Ulice: Svatební katastrofa, jiskra naděje u Máry a Karly a doják u Magdy a Prokopa

Video se připravuje ...

Návrat Moniky a Eddieho

Kromě Vondráčkové se od září do Ulice vracejí také dvě staronové postavy. Nabídku na návrat přijala jak Anna Fixová (39) coby Monika Farská, tak Jiří Panzner (40) alias Eddie Rambousek. Obě jejich postavy odešly z děje po rozchodech se svými seriálovými polovičkami a nyní se po letech vracejí rozvířit stojaté vody.

Tento týden v Ulici: Poteče krev, Vandy tajemství prozrazeno a zamilovaný Bruno v akci

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
20. 7. 2023 • 18:44

No vidíš, a ty jsi nebezpečnej sám sobě!

Uživatel_5457057
19. 7. 2023 • 19:28

Průšovko ... A ty jsi zase blbá, zlá, hnusná a lidem nebezpečná. Každý tvůj příspěvek na diskuzi je hnus. Chtělo by to navštívit psychiatra, třeba tvému mozku pomůže!

ELLA Průšová
19. 7. 2023 • 17:06

, JO!

ELLA Průšová
19. 7. 2023 • 17:05

Proč ničíte seriál Ulice, kdo je zvědavej na fňuknu L. Vondráčkovou? Co jsme vám udělali, ona je panovačná, zlá, chamtivá a hrát ani zpívat neumí! Ať se stará o tatínka, ten má problém! Hnusák!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.