Exmanželka Karla Šípa (78) Marcela Holanová: Má nervy na pochodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Exmanželka Šípa Holanová: Má nervy na pochodu!

Šípova exmanželka Holanová (71): Tři roky krutých bolestí! Na vině byla těžká operace
Šípova exmanželka Holanová (71): Tři roky krutých bolestí! Na vině byla těžká operace (M. Hykl, K. Kopáč, herminapress.cz)

Přes čtyři roky bojovala s ukrutnými bolestmi po nepovedené výměně kyčelního kloubu a zanedbané rehabilitaci! Teď se zpěvačka Marcela Holanová (72) sice pomalu vrací do života, o její vystoupení ale není zájem. Nemoc se navíc podepsala i na jejím vzhledu...

Muzika je Holanové největší životní láska a ráda by se jí zas věnovala naplno. Jenže nabídky moc nechodí. „Strašně se na lidi těším. Kdo to nezažil, vůbec neví, jak vám publikum může chybět,“ přiznala rusovlasá zpěvačka.  „V létě zatím nic nechystám! Doufám ale, že se to nějak zase rozjede. Byla jsem nemocná, ale už jsem v pohodě. Cítím se dobře. Snažím se hodně plavat, to pomáhá,“ říká zpěvačka nesmrtelného duetu s Karlem Gottem (†80) Čau, lásko. Když vystoupila na soustředění finalistů Muže roku v pražské vile Lanna, byla viditelně nervózní. „Uvidím, jak to dneska dám, je to po delší době, co budu zpívat,“ přiznala obavy Holanová, která kvůli bolavým nohám ještě před rokem chodila o holi. Není divu, že nabrala kila a přibylo i pár vrásek. 

Pohřeb Hegerové, který nechtěla! A proč zmizela Hüttnerová ze Slunečné

Video se připravuje ...

Na vystoupení ale nezvolila zrovna lichotivé obleční. V bílé sukni s bílým sakem byla nabraná kila vidět ještě víc. Ovšem techniku měla nejlepší ze všech účinkujících. Kvůli dvěma písničkám si totiž přivezla i blyštivý mikforon. Diváky Muže roku mohla potěšit zpěvem díky přátelství s ředitelem soutěže Davidem Novotným. „Dobře se známe, byla jsem u prvních soutěží, které pořádal,“ řekla. A co další pracovní nabídky? „Nemůžu říct, kdy a kde zpívám. Zazvoní mi telefon – a jedu. Nikdo se vás na nic neptá,“ řekla Marcela Holanová, jak to v branži chodí.

Bolest a pláč

Většina pacientů po výměně kyčelního kloubu zažívá úlevu od bolesti a plnohodnotný návrat do života. Ne tak Marcela Holanová. „V roce 2019 jsem výměnu podstoupila a těšila se, jak zase budu běhat. Bohužel náhrada praskla a začalo peklo. Bolestí jsem často i plakala,“ svěřila své trápení Marcela Holanová před časem Aha!. „Právě kvůli komplikacím a ukrutným bolestem jsem zanedbala rehabilitaci, což bylo vlastně to nejhorší,“ varuje Marcela všechny, ať neudělají stejnou chybu.

Marcela Holanová zazdila exmanžela Šípa! Ale na Gotta a Svobodu pěla ódy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
19. 7. 2023 • 17:20

Proč z ní dělat stařenku nad hrobem ? Zatím tady ještě žije. A může se posbírat. Hlas jí stále funguje. Paní Marcela H., když ho nasadila naplno do písně - jako výbuch sopky.. Hezký song od ní : „Já už nejsem tvá“. Jo, stává se ...vítr ztřás.. a spálil mráz.

ELLA Průšová
19. 7. 2023 • 16:58

Dejte vědět, až ty nervy nebude mít na pochodu! Jen se stále lituje a stále otravuje pana Šípa! Teď vypadá, jak bedna kytu!!

smradlavamakrela
19. 7. 2023 • 12:30

Některé babičky se se stářím neumí vyrovnat. A tak psychycky trpí. Celej život se pořádně nehejbaly a na stáří by najednou chtěly hopsat.
Tak to měly hopsat celý život jako Helena a ještě v osumdesati by mohly do reklamy .
Ale tyhle babičky už ani nevezmou na propagaci přípravků na inkontinenci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.